tamam takas zorlama daha fazla. yazete şaibeli bi sitedir.
asıl sen zorlama battıkça batıyon
tamam takas zorlama daha fazla. yazete şaibeli bi sitedir.
arkadaş ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyon youtube da kaldırılıyor bunu herkes biliyo bi sana anlatamadım ya da ekliyolar kaldırılıyo bi daha ekliyolar falan bunu herkes bildiği için direk yazete yi açıyolar çünkü ilk orda çıkar youtuba düşmesi 1-2 saati bulur en fazla 30 dk sonrada pana kaldırttır ki kendi sitesinden izlensin mantık bu yani anladın mı bi daha şu konuyu açarsan sinirlenecem iyice 88 kez söyledim hala dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyon hadi yazeteye inanmıyon [/B][/SIZE][/COLOR]dizi izleme sitelerine bak vadiden çok izlenen bi dizi bulabilecen mi bakalım.bu rakamlar aşağı yukarı doğru en fazla 100-200 bin aşağıda olur[/FONT]
uçtu gidiyo 2 milyonu kesin geçecez![]()
1.814.007
takas belki benim sayemde 2.5milyon olacak aklıma süper bir fikir geldi belki sende yaparsınbir kaç yeni sekme açıp resmi siteye gideceğim ve bunu tekrarlayacağım
8 mayısta eklenmiş, yazetede 1 günde 1 milyon izleniyor youtubeda 10a böldüm 100 bin (gerçek tıklanma sayısı) 100 binide vadinin geçme potansiyeli olmadığından (youtubeda) 10bine indirdim yine yok..
dizi izle :
Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle izle, Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle dizi izle, Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle özeti, Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle yeni bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle full izle
İzlenme :5242Kurtlar Vadisi Pusu 158.Bölüm Fragmanı izle - 3 Mayıs Perşembe izle
fragman izle :
İzlenme Sayısı: 2.288
googleda dizi izle ve fragman izle yazınca bunlar çıkıyor, yani yazete gibi her saniye 10ar 10ar artan bi site olmadıkça durum aynı..
Senin başka işin yokmu yedirmeyince yorum atma
Takas Bu Bir Rekor Mu?
yok rekor değil daha önce 2.5 milyonu geçmiş fragmanlarımız var![]()
Harika 2 milyonu gectik reytingler hic onemli degil tum turkiyede yine birinciyiz