Kurtlar Vadisi Pusu - 158.Bölüm Fragmanı

Vadi bu fragmani ile kirilmasi zor bir REKORA imza attacak heralde.. Acikcasi cok büyük bir saskinlik icindeyim. 1 Günde resmen 1.5 Milyon izlenme yaparak, bence kirilabilenecek son REKORU kirdi. Helal Olsun vallah.

Vallah süper izlenme oranlarıdır da yok müthiş bir başarımışta diye diye ağzımda tüy kalmadı heyecandan kaslarım ağrıyor ya:D

Beyler ya yarın sınav var 4 saat otur 4 saat başını vaktaş sorularından kaldırma:( varya bizim sınıftan 3 kişi yarın okula gidecek:d

resmen uçtuk bu hafta daha 2 gün oldu sayıya bak :d
1.805.808

youtubeye dün koyulmuş, ordaki rakam 3,584
sanırım youtube racona ters

arkadaş ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyon youtube da kaldırılıyor bunu herkes biliyo bi sana anlatamadım ya da ekliyolar kaldırılıyo bi daha ekliyolar falan bunu herkes bildiği için direk yazete yi açıyolar çünkü ilk orda çıkar youtuba düşmesi 1-2 saati bulur en fazla 30 dk sonrada pana kaldırttır ki kendi sitesinden izlensin mantık bu yani anladın mı bi daha şu konuyu açarsan sinirlenecem iyice 88 kez söyledim hala dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyon hadi yazeteye inanmıyon dizi izleme sitelerine bak vadiden çok izlenen bi dizi bulabilecen mi bakalım.bu rakamlar aşağı yukarı doğru en fazla 100-200 bin aşağıda olur

arkadaş ya ben anlatamıyorum ya sen anlamıyon youtube da kaldırılıyor bunu herkes biliyo bi sana anlatamadım ya da ekliyolar kaldırılıyo bi daha ekliyolar falan bunu herkes bildiği için direk yazete yi açıyolar çünkü ilk orda çıkar youtuba düşmesi 1-2 saati bulur en fazla 30 dk sonrada pana kaldırttır ki kendi sitesinden izlensin mantık bu yani anladın mı bi daha şu konuyu açarsan sinirlenecem iyice 88 kez söyledim hala dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyon hadi yazeteye inanmıyon dizi izleme sitelerine bak vadiden çok izlenen bi dizi bulabilecen mi bakalım.bu rakamlar aşağı yukarı doğru en fazla 100-200 bin aşağıda olur

8 mayısta eklenmiş, yazetede 1 günde 1 milyon izleniyor youtubeda 10a böldüm 100 bin (gerçek tıklanma sayısı) 100 binide vadinin geçme potansiyeli olmadığından (youtubeda) 10bine indirdim yine yok..

dizi izle :
Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle izle, Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle dizi izle, Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle özeti, Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle yeni bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 158.Blm Fragman zle full izle
İzlenme :
5242

fragman izle :
Kurtlar Vadisi Pusu 158.Bölüm Fragmanı izle - 3 Mayıs Perşembe izle
İzlenme Sayısı: 2.288

googleda dizi izle ve fragman izle yazınca bunlar çıkıyor, yani yazete gibi her saniye 10ar 10ar artan bi site olmadıkça durum aynı..

sen gidip küçücük kimsenin bilmediği bi yere bakarsan tabi rakamlar öyle çıkar kimse yazete varken o ıssız siteleri aramaz :d :d hey Allah ım ya :D

vadinin fragmanını izleyen biri fragman diye yazmaz yazete yazar fragmanın tek adresi ben sana diyorum ki bölüm izleme sayılarına bak her sitede vadi 1.