Kurtlar Vadisi Pusu 154. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Super bir bolumdu pusat iyidi babasinin mekaninda yaptirdi kurtlar vadisini hatirladim biran

memati selviyi ararken cahir geldi ya tamam erhan uzatma falan diyip telefonu kapattı ne adam ya :D cahit normalde mematiye o lafları söyleyemez ama memati bişey demiyo döndüklerinde kulağını çeker :D

Espriler yerindeydi erhanin rolu iyi oldu ofisten cikti sonunda :D

Espriler yerindeydi erhanin rolu iyi oldu ofisten cikti sonunda :D

erhan ilk kurtlar vadisi ve pusuda kolu gidene kadar çok ön plandaydı ama kolu gittikten sonra geri plana düştü eski vadide muhteşem işler yapıyodu çokta komikti abdülheyle 3.lük mücadelesi yapıyodu :d

yok be aga beğeni alabilmek için yapıyo belki de izliyodur belli olmaz :D izlediysen özet geç bakalım bölümü cenation :D
özet :D

bölüm muhteşemdi yine on numara süper bi bölümdü.polat alemdar acayip akıllı bi adam yaptı yapacağını :biggrin: şahmeran diğer bölüme asılacak hain.pusat babasının yolunda gidiyo süper oluyo bence :biggrin: yaşar aga medya nın başına geçti ama polat döndüğünde bişeyler yapacaktır.cahit le memati arasındaki selvi diyalogları baya komikti memati süper ya :biggrin:

bölüm muhteşemdi yine on numara süper bi bölümdü.polat alemdar acayip akıllı bi adam yaptı yapacağını :biggrin: şahmeran diğer bölüme asılacak hain.pusat babasının yolunda gidiyo süper oluyo bence :biggrin: yaşar aga medya nın başına geçti ama polat döndüğünde bişeyler yapacaktır.cahit le memati arasındaki selvi diyalogları baya komikti memati süper ya :biggrin:

benim yazdıklarımı özet geçmişsin izlememişsin :D

"Tamam bu izlemiş" demek isterdim ama takas'ın yazısını kopyalamış. :D

Yok yaw ben kvp'den nefret ederim kurtlar vadisinin 1 bölümünü tam izlememişimdir 30 dk izlemişliğim yok :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs