Kurtlar Vadisi Pusu 154. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
yorumlarınızı buradan yapabilirsiniz.

muhteşem bi bölüm olacak heycanlı bekliyoruz az kaldı :D

şahmeran ne zaman asılacak ? :(

bu bölümde aksiyon biraz azalmış diğer iki bölüm muhteşemdi zaten

Moderatörün son düzenlenenleri:
aksiyon tavan yapmıştı diğer iki bölümde pusat'ın sözüne çok güldüm adamı alıyor çöp kamyonu çıkıyor ve ''bilader dur çöp var'' :D

ahanda şimdi asılacak

hadi be polat bi aksilik çıkmaz inşallah sabırla beklediği an geldi

ama reklam koydu :(

bence tam asacağı yerde bitecek gibi bir his var içimde ama Allah korusun orada kalırsa haftaya kadar bekleyemem :(

dünya forumlarında bir sayfayı arka arkaya mesaj yazarak dolduran benim gibi bir mahlukat varmıdır acaba ? :F :d

mukemmel ya bu bolum
zaten vadinin her bölümü ayrı bir güzel muhteşem bu gün 5.bölümü izleyim dedim kendimi tutamadım 8.bölüme kadar izledim mükemmeldi :D

Çok kral bir bölümdü diyebilirim.Boş sahne yoktu.Pusat'ın yaptıkları doğru bildiğini yapması ayrı bir güzel.Ayrıca Süleyman Çakır yeni model ofisi ise duygulandırdı beni.Polat Alemdar ve Ekibinin taktiği yine tuttu Shamir yine ters köşe oldu.Son olarak Tataroğlu ölüyor karısı Peri ve Babası Ayı İbrahim ortada yok büyük bir mantık hatası.Birde reklamlar bu kadar çok olmamalı.!

polat ipi asıyor gereksiz sahneler yoktu bu bölümde süperdi

şahmeran nasıl bakıyor öyle ipe :D

ama tam şahmeranın asılacağı bölümde bitti :(

şimdi bekle bakalım perşembeye kadar :(

Polat Alemdar'ın Şahmeran'ı astığını şahit olduk, tek kelime ile süperdi.

Müthis bir bölümdü zaza ve ask sahneleri diziden ciktiktan sonra hic bos sahne yoktu helal pana.

bölüm muhteşemdi yine on numara süper bi bölümdü.polat alemdar acayip akıllı bi adam yaptı yapacağını :D şahmeran diğer bölüme asılacak hain.pusat babasının yolunda gidiyo süper oluyo bence :D yaşar aga medya nın başına geçti ama polat döndüğünde bişeyler yapacaktır.cahit le memati arasındaki selvi diyalogları baya komikti memati süper ya :D

Müthis bir bölümdü zaza ve ask sahneleri diziden ciktiktan sonra hic bos sahne yoktu helal pana.
harbi he zaza yı hiç göstermediler :D kara da bi bölüm sonu gözüktü ağırlık kuzey ırak taydı ve müthiş yapmışlar helal pana

Bu arada Cahit'in açıldığını ve somurtgan hallerini bırakıp komiklikler yaptığınıda görmüş olduk. :)

aynen her saniyesinde çatışma olmaz şahmeran alınırken yapılan operasyon ve çalan müzik inanılmaz güzeldi yok böyle bişey süper çekmişler :D

memati selviyi ararken cahir geldi ya tamam erhan uzatma falan diyip telefonu kapattı ne adam ya :D cahit normalde mematiye o lafları söyleyemez ama memati bişey demiyo döndüklerinde kulağını çeker :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs