Kurtlar Vadisi Pusu 153. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060

Müthiş bir fragman!

Müthiş bir bölüm olacak.​

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fragman eklenmiştir. Videolu haliyle youtube sitesine düşer düşmez eklenecektir. :)

fragman gene muhteşem olmuş muhteşem aksiyon acayip arttı tavan yaptı resmen diyecek söz yok :D bu arada zaza kafasından vurulmuş gibi gördüm ama bişey olmaz inşallah.harbi aksiyon tavan yaptı

Müthis bir fragman ortalik iyice karisti, aksiyon fragmanda bir saniye bile durmuyor.

Izlemeye kalsa suskunlari izlicem.ama vadinin son bolumune ordan burdan bakmistim arslan bey sayesinde.Cok heyecanli yerde bitmisti.yeni bolumue bir goz atarim artik.:)

Kurtlar Vadisi Pusu bu bölüm ile cok ciddi bir sekilde geliyor.. Aksiyon bu bölümde hic düsmeyecektir. Dehset bir bölüm izleyecegiz.

Zaza korkuttu.. Bakalim ne olacak?

Youtube sitesinden, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 153. Bölüm fragmanı yüklenmiştir. :)

Zaza karakterini canlandiran Ali sürmeli saten gecen hafta oyunculugu ve vadi yi birakacagini söylemisti yani ölecektir.

Zaza kafadan vuruluyor... Pusat hapse girerse güzel olur... Hapishane bölümleri her zaman iyi oluyor... Pusat babasının izinden devam ediyor...

fragmanda bile aksiyon durmuyor bölüm nasıl kim bilir dehşet bir bölüm daha bizi bekliyor bir önceki bölümden daha iyi olacak bence :)

bu arada zaza ölmez inşallah sezon finalinde ölsün bari davut tataroğlu nun ise kısa vadede öleceğini sanmıyorum

Bakalim bu bölümüyle reytinglerde artis mi düsüs mü yasanacak? 29 Mart 2012 reytinglerini merakla bekliyorum :)

iki gruptada yükselir bence.biz böyle bölümler izliyoruz ya reytingler umrumuzda bile olmaz :D ama gerçekleri görsek çok daha olacak :D

iki gruptada yükselir bence.biz böyle bölümler izliyoruz ya reytingler umrumuzda bile olmaz :D ama gerçekleri görsek çok daha olacak :D

Aslında fragman, bölümün iyi olacağını garanti etmez kanımca. Mesela ÖBGZ'de fragmanlar bomba ama bölümler çok sönük olmakta. :)

Bence reytingler gerçekleri yansıtmamaktadır. Her evde reyting cihazı olsa eminimki, Kurtlar Vadisi Pusu'nun reytingleri tavan yapar. :)

Aslında fragman, bölümün iyi olacağını garanti etmez kanımca. Mesela ÖBGZ'de fragmanlar bomba ama bölümler çok sönük olmakta. :)

katılıyorum ama vadide fragmanların çok daha iyisi var biz alışığız diğer dizilerden farkımız da bu :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs