Kurtlar Vadisi Pusu 150.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu 150.Bölüm Fragmanı(ilk kez favoriforumum.net te)

bu ne böyle ya böyle bi fragman olamaz olamaz.bu arada fragman ilk kez favoriforumum.net te daha resmi sitede bile yok :D burdan master.1000 kardeşime çok teşekkür ediyorum fragmanı o buldu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
cok zor suskunlarmi kvpMi?ama 100%netten de olsa ikisinide izleyecegim

fragmanı tnt de gördüm. sonunu görebildim polat yüzüne toprak atıyodu kesin bebek öldü inanılmaz şeyler olacak internette yok henüz çıktı çıkacak

Kardesim emin misin? Vallah ben tüm RESMI sitelere baktim fakat birsey bulamadim. "http://tvarsivi.com" bile baktim, fakat oradada birsey yok. Neyse, illaki görmüsündür. Umarim bir an önce eklenir.
eminim aga kanalları göz gezdiriyodum tnt ye gelirken bi baktım vadi fragmanı ama son 5 saniyesini falan görebildim polat yüzüne toprak atıyodu orayı görebildim tüm sitelere baktım ama fragman yok malesef bilmiyom ki acaba başka bişeymiydi

eminim aga kanalları göz gezdiriyodum tnt ye gelirken bi baktım vadi fragmanı ama son 5 saniyesini falan görebildim polat yüzüne toprak atıyodu orayı görebildim tüm sitelere baktım ama fragman yok malesef bilmiyom ki acaba başka bişeymiydi

FRAGMAN CIKTI! Kardesim sana linki veriyorum sen dogru bir sekilde eklersin.

Son düzenleme:
fragmani simdi tnt de gördüm cok acikli bir bölüm olacak gibi Macs ragmen 12 reytingin Altina düsmez

maç kvp etkileyecek arkadaslar bugün yaziyorum üstelemiyorum bana katilmak zorunda degilsiniz ama ben maçı izlicem kvp netten indirip izlicem bu bizim maçımız kaçarmı

maç falan umrumda değil vadi varken hele ki bu bölüm inanılmaz çocuk ölmüş tahmin ettiğim gibi çok yazık oldu maça rağmen rahat 1.oluruz

maç kvp etkileyecek arkadaslar bugün yaziyorum üstelemiyorum bana katilmak zorunda degilsiniz ama ben maçı izlicem kvp netten indirip izlicem bu bizim maçımız kaçarmı

Bölüm cok dehset olacak. Persembe günü ne olursa olsun, VADI ZIRVEYI yerinde patlatacaktir.

fragman müthiş olmus ben öleceğini sanmıyordum acıkcası fragmanda sadece mezar sahnesi var izzet bu bölümde ölür

polata çok üzüldüm ya.yazık oldu

aga ben senin vadi izleyicisi olduğuna inanmıyorum.resmen vadiye karşı cephe kurdun sana yakışmıyo bu haller

hayır sbt deneklerine göre 3 haftadir fatma gül geçio ama ucankusfocus vadi birinci çıkıyor söz mecilis dısari sbt pek güvenmeyin :) simdi empati kur kardesim maç var erkekler için kvp erkekler için kvp erkek seyircilerin belli bir kısmı beşiktaş seyircisi o seyirciler gözü maça kaçıcak haksızmıyım ?

Ciddi ciddi öldürdüler polatın çocuğunu bu sefer galiba:(

Beşiktaşın maçı var malesef izleyeceğim açıkcası normal koşullardada izlemem zor oluyor zaten.:)

Mamoş'un cenazesinin olduğu bölüm gibi olursa kesin 1. oluruz... Önce cenazede hüzün daha sonra müthiş aksiyon süper olur... Bir de yeni bölüm 21:45 de başlasa mükemmel olur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,274
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak