Kurtlar Vadisi Pusu 149.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada Kurtlar Vadisi Pusu, İzzet olayını fazla abartmaz umarım. :)

Polat'in yeniden sakal birakmasi iyi olmus. Umarim sezon basindaki gibi uzatip bir süreliyine birakir. Yakisiyor! Imaj degistermek bazen iyidir. Selvi Memati'ye teselli verecek kadar abartilmasi, cok sacma. Selvi bir sekilde diziden cikmasi lazim.

Polat BÜYÜK bir ihtimale cocugunu kaybedecek. Cok ciddi bir bölüm geliyor. Polat'in ogluda ölürse, Vadide ne olur cok merak ediyorum. Inci bu olaydan sonrada fazla yasamaz. 2 hafta bekledigimize deyecek bir bölüm geliyor gercekten.

Allah'in izniyle 1 Mart Persembe günü her iki gurupta yüksek ratigler ile ZIRVEDE yer aliriz.

Polat'in yeniden sakal birakmasi iyi olmus. Umarim sezon basindaki gibi uzatip bir süreliyine birakir. Yakisiyor! Imaj degistermek bazen iyidir. Selvi Memati'ye teselli verecek kadar abartilmasi, cok sacma. Selvi bir sekilde diziden cikmasi lazim.

Polat BÜYÜK bir ihtimale cocugunu kaybedecek. Cok ciddi bir bölüm geliyor. Polat'in ogluda ölürse, Vadide ne olur cok merak ediyorum. Inci bu olaydan sonrada fazla yasamaz. 2 hafta bekledigimize deyecek bir bölüm geliyor gercekten.

Allah'in izniyle 1 Mart Persembe günü her iki gurupta yüksek ratigler ile ZIRVEDE yer aliriz.

inşallah kardeşim inşallah

fragman şimdiden 100 bini geçmiş :D 114.277

Fragman güzel baya heyecanlandim ama bu selvi isi uzayacak gibi, pusat a yapilanlar Canimi sIktI.

öyle ama tamda izleyici pusat a isinmaya baslamisti, hatta Eski vadi yi hatirlattigi Icin sahneleri begeniliyordu bence birkac icraat daha yapmaliydi.
aga pusat bi işkenceyle tekrar eski haline döncek değil ya :D ne olur pusat o adamdan güzel bi intikam alarak iyice ısındırır kendini bence işkence tam isabet oldu

Bu arada belki Memati, Pusat'a yardım eder ve tekrar eski günlerine dönerler. :)

westxcoast kardeşim sağolasın malum pana siliyo videoları :D

aynen tv den izleyelim bizim reytingler ölçülmüyo ama olsun :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato