Kurtlar Vadisi Pusu 10.Yaş Günü Yorum&Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
TARİH:15 ocak 2003 bir efsane doğuyor KURTLAR VADİSİ

Kurtlar vadisi bu hafta süprizlerle dolu bir bölümle ekranlara gelecek özellikle yönetmenimiz Onur Tan ın son yılların en heycanlı bölümü geliyor demesi inanılmaz bir boyut kazandırdı.
Polat alemdarın 10.yaş günü şerefine muhteşem bir geri dönüş yapacağı söyleniyor.

KURTLAR VADİSİ 10.DOĞUM GÜNÜ İLE İLGİLİ TÜM YORUM-SOHBETLER BURADAN YAPILABİLİR.

Efsane 10 yaşında dile kolay

Bir dizinin 10 yıl devam etmesi çok zor birşey, Kurtlar Vadisi zoru başardı.

Çok duygulandım ne çakırlar ne seyfo dayılar ne elifler ne mematiler ve daha fazlası geçti vadiden ama vadi 10 yıl dimdik ayakta duran tek dizi oldu seni bi başka seviyoz be vadi

kimler geldi kimler geçti bu dizi gibisi ne geldi ne gelecek hayatım boyunca yeri ayrı olacak kurtlar vadisinin

süper süper süper.....17 ocakta 10.yıl özel bölümüyle tüm rekorları kırcaz yine...tns total geliyor millet hazırmıyız şova.....:168::ok:

Oktay Kaynarcada eğer teklifi kabul etseydi bu bölümde bomba sahneler olucaktı ama kısmet değilmiş.

agalar tns total rekoru geliyor diyorum ya müthiş.....eylül de ölçümlere başlayan tns nin total ölçümündeki en yüksek oran 20 kasım 2012 deki gs-m.united maçına ait..17.26 reyting 47 shere ile...kvp bu maçın ilk yarısındaki 14 reytingi geride bıraktı..hatta 16.02 lik reyting 37 share kadar geldi...son rekorda 15.97 ile vadide..10.yıl özelbölümünde bu rekoru kırarsa vadi yeni ölçümle türkiyenin en çok izlenen programı olcak...gs nin avrupa maçlarına kadar da zor kırılır biraz...bu rekorun vadinin 10.yıl özel bölümünde kırılması büyük olay olur....1.24 farkı kapatır vadi...vadisini seven vadici bunu konu yapsın...:A[:'(]

bence rekor kırmak ıyıdır ama bıraz yenı karakterlerın gırmesı lazım mesela timuçin esen kerpeten alı yada tanınmış bır başkası.bu isimler en az 2 reytıng arttırır.

- - - Ekleme - - -

aynen aga memati de olucaktı ama oktay kabul etmemiş yoksa 10.Yıl süprizi bu olucaktı

nerde okudun merakından soruyorum.çok dikkat çekeçi bır haber
çünkü vadiden ayrıldıktan sonra çok arkalarından konuştu.ağıza alınmayacak sözler söyledi oktay kaynarca

bence rekor kırmak ıyıdır ama bıraz yenı karakterlerın gırmesı lazım mesela timuçin esen kerpeten alı yada tanınmış bır başkası.bu isimler en az 2 reytıng arttırır.

merak etmeyin vadide oynamamış oyuncu kalmayacak hepsi vadinin tadını alıcak :)
Her Oyuncu(çakmalar hariç)bir gün vadinin atmosferini alıcak :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

nerde okudun merakından soruyorum.çok dikkat çekeçi bır haber
çünkü vadiden ayrıldıktan sonra çok arkalarından konuştu.ağıza alınmayacak sözler söyledi oktay kaynarca

panada oyuncu alımı yapan bi arkadaş söyledi.