Afedersin ama 2012 televizyon yayınlarıyla 2006'daki yayınlarla çok fark var![]()
aferin sana neyi kanıtladın şimdibiz inkar etmişmiydikki eskiden reytinglerinin yüksek olduğunu
ne kompleksli biriymişsin ya
ee napalım![]()
Yani o zaman kvp rakipsizdi ve şimdi eskisi kadar güçlü değil seyirci bıktı kvp'den!
yok hacı ben öyle bir hata yapmadım babam izlerken bile hiç bir tam bölümü izleyecek kadar dayanamadım![]()
yok hacı ben öyle bir hata yapmadım babam izlerken bile hiç bir tam bölümü izleyecek kadar dayanamadım![]()
bıktığı için mi hala en çok izlenen dizilerden birivadinin kemikleşmiş asla diziyi bırakmayacak büyük bi kitlesi var ve bu kitle olduğu sürece hiçbişey olmaz eskisi gibi olması beklenemez 9 sene geçti
![]()
ilk üç sezon çok güzeldi sonra bozdu bozuş o bozuş 10.sezondayız![]()
tçe sıkıntısı yokgeçen yıl biraz durgundu onun dışında üst düzeydi hep bu yılda ivmeyi yakaladı tek sorun tnt show da falan olsa 15 i geçerdi rahat
yorumlarına dikkat et aslan beni sinir etmeye başladın son 2 gündür canımı sıkma ilk geldiğinde düzgün bişeydin acayip bozdun yazık.
benim bozulduğum yok ama sizin bu kvp takıntınız artık baya bi rahatsız edici oldu
benim bozulduğum yok ama sizin bu kvp takıntınız artık baya bi rahatsız edici oldu
ben bu konuyu ıhlamurlar altında reytinglerine bakarken bi baktım tekrar 15-16 reyting almış bu görülmemiş bişey hatta haftanın 5 günü yayınlamış show bi ara dikkatimi çekti açtım konuyu burda kimseyi rahatsız eden bişey yok hatta bilgilendirme var eminim kimse bilmiyodu ben bile bilmiyodum tekrar reytinglerini ama siz son 10 yılın en çok reyting alan finalleri deyip parantez içinde kurtlar vadisi yok yazarsanız (ki ab reytingleri paylaşılmış bi de total yok ortadaasıl ben bunu sende görüyorum baksana hala konu açıp biz birinciydik davası yapıyosun kimin hazmedemediği çok belli