Kurtlar Vadisi nin Tekrar Reytinglerine Bakın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
show tv haftanın 7 gününde pazartesi acı hayatla kalan günlerde
vadinin tekrarıyla 1.oluyomuş
tekrarı 15 i geçen başka bir dizi yok.

Afedersin ama 2012 televizyon yayınlarıyla 2006'daki yayınlarla çok fark var

aferin sana neyi kanıtladın şimdi
biz inkar etmişmiydikki eskiden reytinglerinin yüksek olduğunu
ne kompleksli biriymişsin ya

yok hacı ben öyle bir hata yapmadım babam izlerken bile hiç bir tam bölümü izleyecek kadar dayanamadım

Yani o zaman kvp rakipsizdi ve şimdi eskisi kadar güçlü değil seyirci bıktı kvp'den!

bıktığı için mi hala en çok izlenen dizilerden biri
vadinin kemikleşmiş asla diziyi bırakmayacak büyük bi kitlesi var ve bu kitle olduğu sürece hiçbişey olmaz eskisi gibi olması beklenemez 9 sene geçti

yok hacı ben öyle bir hata yapmadım babam izlerken bile hiç bir tam bölümü izleyecek kadar dayanamadım

yorumlarına dikkat et aslan beni sinir etmeye başladın son 2 gündür canımı sıkma ilk geldiğinde düzgün bişeydin acayip bozdun yazık.

Bu kitleden bazıları: Takas doğru değil mi?

ilk üç sezon çok güzeldi sonra bozdu bozuş o bozuş 10.sezondayız

geçen yıl biraz durgundu onun dışında üst düzeydi hep bu yılda ivmeyi yakaladı tek sorun tnt show da falan olsa 15 i geçerdi rahat

geçen yıl biraz durgundu onun dışında üst düzeydi hep bu yılda ivmeyi yakaladı tek sorun tnt show da falan olsa 15 i geçerdi rahat
tçe sıkıntısı yok
show da olsa o kadar patlama-çatışma sahnesi olmazdı tnt kvp ye muhtaç olduğundan bütçe sıkıntısı yok

yorumlarına dikkat et aslan beni sinir etmeye başladın son 2 gündür canımı sıkma ilk geldiğinde düzgün bişeydin acayip bozdun yazık.

benim bozulduğum yok ama sizin bu kvp takıntınız artık baya bi rahatsız edici oldu

benim bozulduğum yok ama sizin bu kvp takıntınız artık baya bi rahatsız edici oldu

bizim takıntımız falan yok 2 gündür vadiyi karalamaya yönelik açtığınız konular ve yorumlar ortada hazmedememe durumu görüyorum.

asıl ben bunu sende görüyorum baksana hala konu açıp biz birinciydik davası yapıyosun kimin hazmedemediği çok belli

asıl ben bunu sende görüyorum baksana hala konu açıp biz birinciydik davası yapıyosun kimin hazmedemediği çok belli
ben bu konuyu ıhlamurlar altında reytinglerine bakarken bi baktım tekrar 15-16 reyting almış bu görülmemiş bişey hatta haftanın 5 günü yayınlamış show bi ara dikkatimi çekti açtım konuyu burda kimseyi rahatsız eden bişey yok hatta bilgilendirme var eminim kimse bilmiyodu ben bile bilmiyodum tekrar reytinglerini ama siz son 10 yılın en çok reyting alan finalleri deyip parantez içinde kurtlar vadisi yok yazarsanız (ki ab reytingleri paylaşılmış bi de total yok ortada
) bizden ne bekliyosunuz bu kışkırtma değilde ne Allah ını seversen ya akıl var mantık var bizden ne bekliyorsunuz

siz her fırsatta kurtlar vadisi kurtlar vadisi diyorsunuz o konuyu ben açsam bende yazardım parantez içinde öyle bir cümle kaldıki konu total diye idda etmiyodu zaten ab de 1.lik durumlarını gösteriyodu hem madem bukdar mükemmel bir dizi ab'de de 1. olmayı başarsaydınız..siz bukadar takıntılı olmasanız kurtlar vadisine bir şey diyen olmayacak onun için inatla birşeyler ispatlamaya çalışmayı bırak sizin devrinizs eskidendi artık bitti sizin kemik grubunuz izlemeye devam etsin kime engelleyemez bunu ama her geçen gün kan kaybettiğinizide inkar etme

kan kaybettiğimizi inkar etmiyoruz eskisi gibi 20-30 reyting alamayacağımıza biliyoruz ve buna rağmen en çok izlenen dizilerden biriyiz bu kadar basit