benide yaz aga
İkinizi de yazdım agalarYaz beni de. Başarılar.
Yaz aga
Yazdım aga
(mobil)
İlk 3-4 bölüm durgun olacak sonra şaha kalkacak dizi İnşallahbekliyoruz diziyi aga süper olacağı kesin
. @XanTier e rakip diziler gelmeye devam ediyo aga dua ette ben yazmim bak fena rekabet olur kurtlar sofrası her an şaha kalkabilirekimde yeni bir dizi gelecek
. @XanTier e rakip diziler gelmeye devam ediyo aga dua ette ben yazmim bak fena rekabet olur kurtlar sofrası her an şaha kalkabilirekimde yeni bir dizi gelecek
Aga niye bitiriyon ya bitirme süper diziBen bitireceğim zaten yakında.
Ben bitireceğim zaten yakında.
Bekliyoruz agaŞah-Matı Şah Mat yapacağız üçümüzde
- - - Ekleme - - -
Aga niye bitiriyon ya bitirme süper dizi
(mobil)
bu muhteşem güzellikte ki diziyi neden bitireceksin acaba bunu öğrenme şansımızın yüzde kaç olduğunu sorma gibi bi şansımız olduğuna inanma oranın kaç ise bunun sebebini öğrenme şansımızın da o oranda olduğunu düşündüğümü teyit ederken bunu sana onaylatmayı bir borç bilmeyi kendimde bir yükten çok bir rahatlama sağlayacağını duyurmak istediğimi söylemeyi uygun bulduğumu aktarırken bunun açıklaması üzerinde çeşitli stratejik hamleler olabileceği gibi teknik ve siyasal olarakta çözümlemeler olabilmektedir
bu muhteşem güzellikte ki diziyi neden bitireceksin acaba bunu öğrenme şansımızın yüzde kaç olduğunu sorma gibi bi şansımız olduğuna inanma oranın kaç ise bunun sebebini öğrenme şansımızın da o oranda olduğunu düşündüğümü teyit ederken bunu sana onaylatmayı bir borç bilmeyi kendimde bir yükten çok bir rahatlama sağlayacağını duyurmak istediğimi söylemeyi uygun bulduğumu aktarırken bunun açıklaması üzerinde çeşitli stratejik hamleler olabileceği gibi teknik ve siyasal olarakta çözümlemeler olabilmektedir
2 kez okudum
Çok uğraştırıyor3-4 bölüme bitirirm
takas
Belli oluyo zaten aga hiç bişey anlamadım22 kez de okusan anlamazsın aga çünkü salladım
Diziyi takasa bırak o zaman aga takas yazsın diziyi uçurur
Ölürüm de ona vermem 😛 😛
O hep kendine kazandırır dizide
şah matı bana bırak aga şov nasıl yapılır gör ama ayda 1 sefer yayınlarım yazın ona göre
O zaman 3-4 bölüme öldür
Kendine torpil geçersin hep
Kendine torpil geçersin hep
- - - Ekleme - - -
Diziyi verirsem bi yerden hortlatır kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?