Kurtlar Vadisi Kriptekste Oynamak İsteyenler İsimlerini Yazdırsın

. @XanTier e rakip diziler gelmeye devam ediyo aga dua ette ben yazmim bak fena rekabet olur kurtlar sofrası her an şaha kalkabilir :kiki: ekimde yeni bir dizi gelecek :D

Ben bitireceğim zaten yakında.

bu muhteşem güzellikte ki diziyi neden bitireceksin acaba bunu öğrenme şansımızın yüzde kaç olduğunu sorma gibi bi şansımız olduğuna inanma oranın kaç ise bunun sebebini öğrenme şansımızın da o oranda olduğunu düşündüğümü teyit ederken bunu sana onaylatmayı bir borç bilmeyi kendimde bir yükten çok bir rahatlama sağlayacağını duyurmak istediğimi söylemeyi uygun bulduğumu aktarırken bunun açıklaması üzerinde çeşitli stratejik hamleler olabileceği gibi teknik ve siyasal olarakta çözümlemeler olabilmektedir :D

Bekliyoruz aga :D Şah-Matı Şah Mat yapacağız üçümüzde :D

- - - Ekleme - - -

Aga niye bitiriyon ya bitirme süper dizi

bu muhteşem güzellikte ki diziyi neden bitireceksin acaba bunu öğrenme şansımızın yüzde kaç olduğunu sorma gibi bi şansımız olduğuna inanma oranın kaç ise bunun sebebini öğrenme şansımızın da o oranda olduğunu düşündüğümü teyit ederken bunu sana onaylatmayı bir borç bilmeyi kendimde bir yükten çok bir rahatlama sağlayacağını duyurmak istediğimi söylemeyi uygun bulduğumu aktarırken bunun açıklaması üzerinde çeşitli stratejik hamleler olabileceği gibi teknik ve siyasal olarakta çözümlemeler olabilmektedir :D

Çok uğraştırıyor :( 3-4 bölüme bitirirm :(

takas :F :F

2 kez okudum :D

şah matı bana bırak aga şov nasıl yapılır gör ama ayda 1 sefer yayınlarım yazın ona göre :D