Kurtlar Vadisi Kim Kimdir? Yeni Boyut

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Biliyorum tabi ki. Asala'yı Abdullah Çatlı'nın çökerttiği haberleri de var. Günümüzdeki MIT'e gelirsek, iş iyi yere gitmiyor. Eskisine göre bozuldu epeyce. Dediğim gibi, eskiden olsa tamam ama şimdi biraz zor mesela.

Mit yeni bozulmadı 90'lı yıllardan itibaren Kürt işadamlarına yapılan suikastlarda para çıkar ilişkisi kurumun yapısını bozdu,eskiden istihbaratçılar devletin varlığı ve bütünlüğünü savunuyordu şimdilerde kendi ceperini düşünüyorlar.
Bu arada 2003'de komando askerdim Mit'e ajan olmak için teklif almıştım.Olup bitenleri çok yakından takip ederdim.

Eskiden neyse de, 2003 yılında daha da bozdu işi. Böyle çok Mit'ten teklif alan, iyi kişileri ulaşıyorlar ve yerleştirmeye çalışıyorlar. Günümüzde de iyi kişiler azalmaya başladı epeyce.

Eskiden neyse de, 2003 yılında daha da bozdu işi. Böyle çok Mit'ten teklif alan, iyi kişileri ulaşıyorlar ve yerleştirmeye çalışıyorlar. Günümüzde de iyi kişiler azalmaya başladı epeyce.
Mit şimdilerde cemaatin kadrolaşma yeri oldu,hem önüne gelenleri ordan dinliyorlar.

Bu arada Suriye'den Türkiye'ye bombalı araç girmiş kimsenin umrunda değil.

Mit şimdilerde cemaatin kadrolaşma yeri oldu,hem önüne gelenleri ordan dinliyorlar.

Bu arada Suriye'den Türkiye'ye bombalı araç girmiş kimsenin umrunda değil.

Olay olsa şimdi, "vay başım" diye diye dövünürler ama duruyorlar öyle. Kurtlar Vadisi'nin bu bölümündeki ile twitter'daki yankılanmayı gördün mü?

Olay olsa şimdi, "vay başım" diye diye dövünürler ama duruyorlar öyle. Kurtlar Vadisi'nin bu bölümündeki ile twitter'daki yankılanmayı gördün mü?
Görmez olurmuyum hükümet ve cemaat savaşına sahne oldu seçimler yapılsada şü gürültüden bi kurtulsak.

Görmez olurmuyum hükümet ve cemaat savaşına sahne oldu seçimler yapılsada şü gürültüden bi kurtulsak.

Ses kayıtlarına girdiler, derinlere fazla daldılar ve iyice iktidardan yana olduklarını belli ettiler. Kurtlar Vadisi'nin ilk versiyonu daha iyiydi mesela, o kadar da içli dışlı değildiler olaylarla.

pusatin sedat Peker olması imkansız sedat Peker 7 yıldır hapiste yeni tahliye oldu. Vehbi Koç öleli çok oldu. Vahap kuzuzade kesinlikle inan kıraç Vehbi koçun damadı r Ünal Aysali GSnin başına geçiren adam. hüseyin çapkın 3 aydır merkezde 17 Aralıkta görevden alındı pek etkisiz bir kişi

Ses kayıtlarına girdiler, derinlere fazla daldılar ve iyice iktidardan yana olduklarını belli ettiler. Kurtlar Vadisi'nin ilk versiyonu daha iyiydi mesela, o kadar da içli dışlı değildiler olaylarla.
Valla ben ne iktidardan yanayım nede cemaatden yesinler birbirlerini,dökülsün bütün kirli çamaşırlar ortaya.

Valla ben ne iktidardan yanayım nede cemaatden yesinler birbirlerini,dökülsün bütün kirli çamaşırlar ortaya.

Ben de her iki taraftan yana değilim zaten ve olmam da. Her iki tarafta derin olaylar var ve gün geçtikçe artıyor. Birbirlerine düşman olmaları iyi aslında, gerçeklerini gün yüzüne çıkartıyorlar.

Ben de her iki taraftan yana değilim zaten ve olmam da. Her iki tarafta derin olaylar var ve gün geçtikçe artıyor. Birbirlerine düşman olmaları iyi aslında, gerçeklerini gün yüzüne çıkartıyorlar.
gerçekler kurtlar vadisinde aga

Pusatın Sedat Pekerle alakası yok gibi diğerlerine büyük ölçüde katılıyorum

gerçekler kurtlar vadisinde aga

Gerçekler dört köşeli bir ekranda öğrenilemez. Senaryoyu yazan kişilerin düşünceleri, bazı kişilerin düşüncelerine göre ters düşebilir; yönetmenin yaptırdıkları da ters düşebilir. Oyuncuların oynadıkları karakterler, kendi düşüncelerine ters düşebilir. İzlenilen dört köşeli ekranda "gerçekler" diye geçiştirilemez. Gündemi kendi çapında yorumluyorlar sadece. Kimi zaman doğru, kimi zaman da yanlışlar yapıyorlar. Mesela taraflı yorumlar yaptıkları fazlasıyla oluyor ve dün yayınlanan bölümde bunu gördük. Twitter'da Polat Alemdar karakteri hakkında olumsuz bir etiket kullanıldı ve o etikette Kurtlar Vadisi izleyicisi bile yorum yaptığı olmuştur. Gündemi takip etme, gündemi kendi çerçevesinde yorum yapma vardır ama gerçekleri gösterme yoktur. Gerçekler nesneldir ve herkesin ya da en azından çoğunluğun kabul etmesi de lazımdır. Dizinin iktidar tarafında daha aktif olduğu gerçeğini de hiçbir şey değiştiremez. O yüzden de tam olarak 'gerçekler' denilemez. Gündemi kendi çerçevelerinde yorumluyorlar. Her ne kadar taraflı olsalar da, çok başarılı bir şekilde gündemi takip ettiklerini ve iyi bir şekilde yorumladıkları gerçeği var. Bu konuda tebrik etmek lazım.

öyle diyonda dizi çok büyük bi beğeni yazandı yorumlara bakarsan 2 olumsuz 12 olumlu görürsün facebook a hiç bakıyon mu millet coşmuş bence çok iyi yaptılar gündem kurtlar vadisi oldu
siyasi görüşünüzü bi kenara bırakıp diziden zevk almaya bakın kurtlar vadisi ne akp ne de mhp ye destek vermez kendi görüşlerini aktarırlar sadece

Siyasi olarak bakıyor millet diyorum. İktidar yönünün daha kuvvetli olduğunu da söyleyenler var. Facebook'takiler pek ayrıntıya girmiyor doğrusu, sadece dizi olarak yorum yapıyorlar. Kendi görüşleri olunca hem, işin içine siyasi görüşte girer, başka görüşler de. Hiçbir şeyi kaale almadan bakarsak eğer, işte o zaman zevkle bakılabilir. Diğer türlü işin içine oradan buradan göndermeler girince, başkaları diziden soğuyabilir. Çoğunluk biliyor iktidar yönünün daha ağır bastığı. Diziyi izleyenlerin bunları kaale almaması çok iyi olacak.