Kurtlar Vadisi Kim Kimdir? Yeni Boyut

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu dün yayınlanan bölümüyle resmen bomba etkisi yaratırken yeni bir boyut geldi.
Biliyorsunuz vadide çoğu karakter gerçek kişileri canlandırıyor ve dünki bölümle beraber yeni iddaalar ortaya atılıyor.

Bu bölüm itibariyle;

Akif - Hakan Fidan

Vahap Kuzuzade - Vehbi Koç

Pusat Çakır - Sedat Peker

Orhan - Hüseyin Çapkın

Muhterem Bey - Fethullah Gülen

Savcı - Zekeriya Öz

KGT - MİT

arkadaşlar sizinde tahminleriniz varsa yazın bunlar sadece tahmin ama bazıları kesin

pusatın sedat peker olması braz tuhaf değilmi sonucta çakır alladdin çakıcıysa eğer pusatta oğlu olucak yani onur özbizerdik pusat normalde allattin çakıcın üvey oğludur onur özbizerdik ama pusat onu canlandırıyor diye biliyorum :bhr::bhr::bhr:

Pusat'ta Sedat Peker izleri vardı da, ben de öyle düşündüm bir an için ama biraz alakasız kalıyor. Sedat Peker mesela emir altında çalışmaz. Pusat mesela şimdi Polat'ın emri altında çalışıyor sayılır. Biraz alakasız oldu yani. :)

Pusat'ta Sedat Peker izleri vardı da, ben de öyle düşündüm bir an için ama biraz alakasız kalıyor. Sedat Peker mesela emir altında çalışmaz. Pusat mesela şimdi Polat'ın emri altında çalışıyor sayılır. Biraz alakasız oldu yani. :)
aga katılıyorum sana sedat peker çaycılık mı yapıyodu 2 sene önce :D bölüm olarak ama sedat pekeri anımsattı
yalnız çıkarken çakan müzikler dehşetti ya süleyman çakırı hatırladım süperdi gerçekten

pusat oktay kaynarcanın canlandırdığı alattin çakıcının üvey oğlu olan onur özbizerdik olan kişiyi canlandırıyor rahmetli istemi betilde dündar kılıçtı galiba :bhr::bhr::bhr:

pusat oktay kaynarcanın canlandırdığı alattin çakıcının üvey oğlu olan onur özbizerdik olan kişiyi canlandırıyor rahmetli istemi betilde dündar kılıçtı galiba :bhr::bhr::bhr:
evet öyle ama pusat bu bölüm sedat pekerdi :D

evet öyle ama pusat bu bölüm sedat pekerdi :D
aaa sen bu bölümümü diyorsun ben genel sandım bu bölüm andırıyor evet ama sedat pekeri gerçekte canalndıran olmadımı acaba vadide okadar kişiyi canalndıran olduda sedatı canlandıran olmaması garip olmus (b)(b)

aaa sen bu bölümümü diyorsun ben genel sandım bu bölüm andırıyor evet ama sedat pekeri gerçekte canalndıran olmadımı acaba vadide okadar kişiyi canalndıran olduda sedatı canlandıran olmaması garip olmus (b)(b)
pusat sedat peker olamaz zaten sedat peker alaaddin çakıcının oğlu mu :kiki:

ekrem dumanlı boşuna pana filmi ziyaret etmiş aklı sıra senaristlere nüfuz etmeye çalışcaktı herhalde
smile.gif

İzleyicinin kolayca anlaşabileceği bir senaryo vardı aslında kuzuzade ve muhterem bey vs kim tepe kadrosunda bunu gösterdiler

ama vadi meselenin başka boyutunu gösteriyor. Sadece cemaatdir ve barondur değil londraya yapılan operasyon sonrası şekillenen bir süreçti bugünkü bölümde yaşanan gelişmeler.

tel aviv de var washington da var ama yükseklerde londra ya çok gönderme yapıldı bu sezon bahadır özdener ve cüneyt aysanın olmamalarının etkisi var bence dizinin yazımında en azından bu tür sahnelerde

karahanlının ölümünden sonra karahanlı gibi aynı merkezde duran vahap kuzuzade nin baronluğuyla yeni bir süreç başlıyor hani hep yeni gladio deniliyordu vadi de demişti geçildi artık yeni gladio dönemine

Bu arada yakında bir tapınakçı ayini bekliyorum bu sefer kuzuzade ve tapınakçıların büyük konseyi yer alabilir

Akif'in tam olarak Hakan Fidan'ı temsil ettiğin sanmıyorum. Bu bölümde öyle gösterildi ama MiT resmi bir kurum KGT değil.
Vahap Kuzuzade - Vehbi Koç -- Büyük ihtimalle
Pusat Çakır - Sedat Peker -- Pek sanmıyorum.
Orhan - Hüseyin Çapkın -- Büyük ihtimalle
Muhterem Bey - Fethullah Gülen -- Bu gayet açık zaten
Savcı - Zekeriya Öz -- Bu da gün yüzü gibi ortada.
KGT - MİT -- Biri resmi biri değil, ama farklı kurumlar bence.

Son düzenleme:
bence eşleştirmeler pek doğru deil ama muhterem vahap ve savcı çok net belli

pusatın sedat peker olması braz tuhaf değilmi sonucta çakır alladdin çakıcıysa eğer pusatta oğlu olucak yani onur özbizerdik pusat normalde allattin çakıcın üvey oğludur onur özbizerdik ama pusat onu canlandırıyor diye biliyorum :bhr::bhr::bhr:
Karacadağ da Koç, Sarp Günsel de Koç, Vahap da muhtemelen Koç :D
Olabilir ama ben de pek sanmıyorum. Soyad uyumuna pek takmaya gerek yok, ama ikisinin de hapisten çıkışları bence denk geldi sadece.

Olabilir ama ben de pek sanmıyorum. Soyad uyumuna pek takmaya gerek yok, ama ikisinin de hapisten çıkışları bence denk geldi sadece.
cnm zaten pusat alatattin çakıcının oğlu olması gerekiyor üvey oğlu olan onur özbizerdiği canlandırıyor pusat ayrıca dizide laz ziya karakteri karısını asıyordu hani gerçek hayatta alattin çakıcı asmıs karısını oğlulunun yanında bunu değiştirmişler senaryoda :bhr::bhr::bhr:
yani normalde süleyman çakır nesrini asması gerekiyordu ama bunu laz ziya olarak değiştirmişler dizide 🙂🙂🙂

Son düzenleme:
Sedat Peker emir altında çalışmaz demişsin ama Abdullah Çatlı ve Alaattin Çakıcı gibi adamlar Mit adına cinayetler işlediler,Senin benim adıma emir altında çalışmaz Devlet oldumu hiçbir şeyi gözü görmez.:)

aga koçların gerçek soyadı koçzade

vehbi koçzade- vahap kuzuzade :D kesin yani :D

Sedat Peker emir altında çalışmaz demişsin ama Abdullah Çatlı ve Alaattin Çakıcı gibi adamlar Mit adına cinayetler işlediler,Senin benim adıma emir altında çalışmaz Devlet oldumu hiçbir şeyi gözü görmez.:)

Devlet adınaysa yapar ama şimdi MİT için yapmaz mesela ya da ne bileyim, devletin içindekileri için yapmaz yani. Diğer türlü olsa, yapabilir tabi ki. :)

Devlet adınaysa yapar ama şimdi MİT için yapmaz mesela ya da ne bileyim, devletin içindekileri için yapmaz yani. Diğer türlü olsa, yapabilir tabi ki. :)
Devlet dediğimizde Cumhurbaşkanı ve Başbakan(kurumları ciddiye alan yok)bu iki kişi doğrudan emir veremeyeğine göre Mit aracılığıyla yaptırıyorlar çoğu işlerini.Ermeni terör örgütü Asala'ya karşı bu mafya babalarının savaştığını görebilirsin..