Kurtlar Vadisi kesin kararını verdi !!!

Yeni mi öğrendin adam aşkı memnu izler lanet olsun böyle dizi ya memleket yengesine namusuna göz diken insanlarla doldu demez :D Yalnız forum o zaman da vadiciymiş yorumlara bak :D KRALEMCİ on numara vadicidir konuşmuştuk bi ara
Aynen aga kralemcinin vadici olduğunu bilmiyordum :)

lanet olsun böyle diziye ya.
memleket polat alemdar tipli insanlarla doldu bu dizi yüzünden... ve hala yayınlanıyor...
​Vay be admin de vadi düşmanıymış

adminin fikri olamaz mı dizi ile ilgili gayet de haklı gidsin bir tartışma programı izleyin kaç tasne çöocuk vadiyteözenmiş :D

Yeni mi öğrendin adam aşkı memnu izler lanet olsun böyle dizi ya memleket yengesine namusuna göz diken insanlarla doldu demez :D Yalnız forum o zaman da vadiciymiş yorumlara bak :D KRALEMCİ on numara vadicidir konuşmuştuk bi ara
Evet Aga Yeni Öğrendim:)

- - - Ekleme - - -

adminin fikri olamaz mı dizi ile ilgili gayet de haklı gidsin bir tartışma programı izleyin kaç tasne çöocuk vadiyteözenmiş :D
Gayette Haklı mı:d Sen de Git Bir İzdivaç Programına.Aşk-I Memnu da az mı tecavüz oldu aynı zamanda fatoşgülde:)

Bir Admin in de kesinlikle fikri olabilir ama Admin dedigin böyle bir Forum da bu türk Yorumlardan kacinmalidir. Begenmedigini veya sevmedigini yazabilir ama bu kadar agir bir sekilde yazarsan kesinlikle üye kaybedersin :)

Bir Admin in de kesinlikle fikri olabilir ama Admin dedigin böyle bir Forum da bu türk Yorumlardan kacinmalidir. Begenmedigini veya sevmedigini yazabilir ama bu kadar agir bir sekilde yazarsan kesinlikle üye kaybedersin :)

fikrini söyleyebilir bunu yönetme işine karıştırmazsa sorun yok

lanet olsun böyle diziye ya.
memleket polat alemdar tipli insanlarla doldu bu dizi yüzünden... ve hala yayınlanıyor...
Bu yorumda ne var? Forum kurallarina aykırı ? Adam fikrini açık ve net belirtmiş.Ben foruma yeni katildiğim için böylesi yorumlarini şimdide görmek isterdim.Şimdiler sus pus...

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato