Kurtlar Vadisi Karakterlerinin Vikipedideki Son Durumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
1230059_206231599538754_965610850_n.jpg

Vikipedinin vadi sayfasında son durum bu şekilde gözüküyo ama bu zamana kadar vikipedide birçok bilginin yalan çıktığını görmüştük.Bunların da birçoğu asılsız çıkacaktır.Çünkü senaryoyu sadece senaristler bilir.

Polat dışında doğru sanırım. Çünkü fragmanda Abdülhey'i saçı sakalı karışmış, Kara'yı hapiste, Cahit'i de Ferrari'yle görmüştük :D

Oha Akif ne ara KGT lideri oldu :D %51 sallama diyorum.

aga bizim gibi tahmin yürüterek yazmışlar işte kaale alınacak bi tarafı yok :d

Polat sonradan çıkacakmış hiç umulmadık bi zamanda. Bekliyoruz az kaldı. :)

İşte bu yüzden total dizisi. Belki de 10 bölüm Polat nerede süsü verecekler sonra çıkaracaklar.

Güneşi Beklerken öyle mi yaptı @mrt-06?

İşte bu yüzden total dizisi. Belki de 10 bölüm Polat nerede süsü verecekler sonra çıkaracaklar.

Güneşi Beklerken öyle mi yaptı @mrt-06?
evet total dizisi yani herkezin izlediği tüm halkın izlediği en çok izlenen dizi
ab dizisi olsaydı sadece %8 in dizisi olurdu mazallah Allah korusun :)
10 bölüm olmazsa ne dicen bakalım 10 bölümmüş :kiki:

evet total dizisi yani herkezin izlediği tüm halkın izlediği en çok izlenen dizi
ab dizisi olsaydı sadece %8 in dizisi olurdu mazallah Allah korusun :)
10 bölüm olmazsa ne dicen bakalım 10 bölümmüş :kiki:
Bence de 10 bölüm olmaz. 15 olabilir. :)

Bence de 10 bölüm olmaz. 15 olabilir. :)
o kadar olmazsa ki olmaz zaten ilelebet sus :d yada konuş takan yok zaten vadi vadi polat polat diye diye bi hal oldu bu ne çekememezlik sakin yav :kiki:

arkadaşın vadi konularında benden çok yorumu var hahaha :kiki:

o kadar olmazsa ki olmaz zaten ilelebet sus :D yada konuş takan yok zaten vadi vadi polat polat diye diye bi hal oldu bu ne çekememezlik sakin yav :kiki:

arkadaşın vadi konularında benden çok yorumu var hahaha :kiki:
Çk merak edyrm takas acaba Polat ölcek mi? .s.s :D

Çk merak edyrm takas acaba Polat ölcek mi? .s.s :D
perşembe atv deyiz revan kardeş :D mesele polatın ölüp ölmemesi değilk zaten mesela nerden çıkacağı ekibin akıbeti karaların suriyedeki akıbeti yeni baron fırat polatın kardeşi safiye tapınakçılar cahitin abd de ne işi olduğu uzayıp gider bu :)

perşembe atv deyiz revan kardeş :D mesele polatın ölüp ölmemesi değilk zaten mesela nerden çıkacağı ekibin akıbeti karaların suriyedeki akıbeti yeni baron fırat polatın kardeşi safiye tapınakçılar cahitin abd de ne işi olduğu uzayıp gider bu :)
Ekip ölmeyecek, Suriyedeki akıbeti iyi olacak, Polatın kardeşi Safiye ölmeyecek, Cahit ölmeyecek, sorun? 😀

Ekip ölmeyecek, Suriyedeki akıbeti iyi olacak, Polatın kardeşi Safiye ölmeyecek, Cahit ölmeyecek, sorun? 😀
mematide ölmeyecekti demi noldu gitti 1 numara :D vadide herkes ölebilir nevzat pürmüz kazım bunlar nasıl öldü açıkla hele
kara ölebilir yeni dizide oynayabilir vadide polat hariç herkes her an ölebilir kurtlar vadisinde ölüm sonun başlangıcıdır kardeş unutma bunu :D

mematide ölmeyecekti demi noldu gitti 1 numara :D vadide herkes ölebilir nevzat pürmüz kazım bunlar nasıl öldü açıkla hele
kara ölebilir yeni dizide oynayabilir vadide polat hariç herkes her an ölebilir kurtlar vadisinde ölüm sonun başlangıcıdır kardeş unutma bunu :D
Mematinin öleceği sezon finalinden önce açıklanmıştı zaten. :)

öyle bi açıklama kesinlilkle olmadı bak revan yalan konuşmayalım işin cılkı çıkıyo sonra öyle bişey açıklanır mı hiç akıl var mantık var herkes kafasından uyduruyodu bişeyler

öyle bi açıklama kesinlilkle olmadı bak revan yalan konuşmayalım işin cılkı çıkıyo sonra öyle bişey açıklanır mı hiç akıl var mantık var herkes kafasından uyduruyodu bişeyler
Memati Ayrılıyor mu diye sayfa sayfa haber çıktı, sezon finalinden sonra olamayacağı söylendi zaten.

İşin cılkını çıkaran ben değilim. Yine anlaşıyorduk ama sen sürekli her konuda kışkırtıcı mesaj yazıyorsun biz yapınca da sonra işin cılkı çıktı diyorsun.

Memati Ayrılıyor mu diye sayfa sayfa haber çıktı, sezon finalinden sonra olamayacağı söylendi zaten.

İşin cılkını çıkaran ben değilim. Yine anlaşıyorduk ama sen sürekli her konuda kışkırtıcı mesaj yazıyorsun biz yapınca da sonra işin cılkı çıktı diyorsun.
ben yalan konuşmam öyle bi açıklama olmadı ben şimdi konu açayım polat öldü kara öldü şu öldü bu öldü diye sonra biri ölünce açıklama yapıldı diyelim öyle bişey yok fragmanda vurulunca kimileri öldü kimileri ölmedi zaten 3 ay bu tartışıldı
pana filmden böyle bi açıklama gelmedi mematiden de gelmedi kimseden bi açıklama gelmedi
şimdi ben sana polat ayrılıyor mu diye onlarca haber bulurum ya da yüzü değişecek vs. vs.

ben yalan konuşmam öyle bi açıklama olmadı ben şimdi konu açayım polat öldü kara öldü şu öldü bu öldü diye sonra biri ölünce açıklama yapıldı diyelim öyle bişey yok fragmanda vurulunca kimileri öldü kimileri ölmedi zaten 3 ay bu tartışıldı
pana filmden böyle bi açıklama gelmedi mematiden de gelmedi kimseden bi açıklama gelmedi
şimdi ben sana polat ayrılıyor mu diye onlarca haber bulurum ya da yüzü değişecek vs. vs.
Yalan Dünya 2 alıyor derken Yalan konuşmuyor musun? 😱

Kendi kendine cevap vermiş zaten @takas

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp