'Kurtlar Vadisi Kaos' Hangi Kanala Daha Yakın?

Bence almaz, onun yerine Survivor'u koy Kurtlar Vadisi'nden daha çok iş yapar.

Eskiden TNT nin KVPyi alıp kvpnin batması olayı geldi aklıma.

Büyük hata yapar her iki tarafta. Acun'un dizi isteği varsa dram değilde komedi dizisi yayınlamalı.

Kanal 7 dizisi gibi zaten neyini çekmesinler. 5 reyting 5 köfte. Az kazanacaklar o zaman.
Kanal 7 dizisi gibi he sen vadiyi o izlediğin dandik aşk dizilerinden sandın heralde vadi yayınlandığı 13 sene boyunca her yil en çok ciro yapan dizi oldu

Eskiden TNT nin KVPyi alıp kvpnin batması olayı geldi aklıma.
Vadi o kanalda 14 reytinge kadar almıştı yanlışın var hee kanal battı ama bi ton boş dizi yaptı da battı

Acunun işine yarayacaktır bu durum zaten kanalı rezil durumda bence alsın

Kanal 7 dizisi gibi zaten neyini çekmesinler. 5 reyting 5 köfte. Az kazanacaklar o zaman.

Son hali çizgi film gibiydi, 500’e rahat çekerler.

Bu hamle Acun adına ölü yatırım olur. Perşembe günü çok kalabalık bir gün zaten, Kurtlar Vadisi’nin devri bitti artık. Survivor o gün daha iyi reytingler alır. Raci Şaşmaz dönmediği sürece tutması imkansız, boşuna geri dönmek için uğraşmasınlar.

Zaten başrolü yapımcısı vs hepsi aynı kişi. Biraz az kazansın 500'e kapasın bence. Zaten pek teklif eden yok tek şansı Vadi'nin.

Bi ihtimalde bölümleri kısaltip maliyeti düşürmek olur ki bence dizi için en iyi taktik bu olur.

Ne yaparlarsa yapsınlar Vadi'nin artık ilgi göreceğini sanmıyorum ben, görse darbe konusunun işlendiği son film ilgi görürdü ancak gişede hüsrana uğradı. Bu saatten sonra tutması zor.

İyi kafa yaşıyon sakla bi ara gülelim buna

İki hafta sonra Yuvamdaki Düşman pazara gelir Vadi Show a döner gibi geliyor

Eğer bölüm başı 1 milyondan az ise Show Tv olabilir ise oraya gidilmelidir... Yoksa TV8'e hayır da demem...Ayrıca Zübeyr ve Raci'li foto gördüm lanet ettim...2 kardeş 1 kardeşe olmuş artık Zübeyr de Raci ile takılıyor galiba..Nasip kısmetmiş

Haftada 7 gün survivor yapsa daha mantıklı olur
Ölü bir diziyi alacağını zannetmiyorum

Yokluğumuzda bile bu kadar korkutuyorsak başlayınca neler olur kestiremiyorum

Bence en çok tutabileceği kanal şu an TV8 ve ya Show.

Show TV'de en iyi gider, ama TV8'de de şansı var. Acun Survivor aralarında inanılmaz tanıtımını yapıp eski günlerine döndüremese de yine de durumunu iyileştirir.
KVP her ne kadar güçsüz gibi gözükse de öyle değil bence. Aksiyon ve asker dizileri tam da yükseldiği dönemde, Vadiyi almak güzel taktik olur.

Arkadaşlar Vadi'nin son sezonu hani vasat olan var ya rezalet olan....Vadi'nin ölüsü 6 reyting alıyosa hemde Kanal D'de, Show Tv veya TV8 de 8-9 reyting alır açtırmayın ağzımı hakikaten yaa....Ölüsü 6 reyting alan bir yapımdan bahsediyoruz..şimdi diceksiniz ya sen vadi fanısın falan filan kusura bakmayın da...Arka Sokaklar da 4 lere düşünce Kanal d kaldırmıştı, sonra başladığında 6-7'yi buldu hatta 10 bile.. Şimdi hala 8-9 alıyo

Bu diziyi devam ettirmedeki amaç ne?
Özgü Namal öldüğünde bu dizi bitmişti benim için.

Polat alemdar 300 kere ölümün kıyısından döndü ve ölmeyecek gibi. Kim ve ne amaçla izliyor acaba?