Kanal 7 dizisi gibi he sen vadiyi o izlediğin dandik aşk dizilerinden sandın heralde vadi yayınlandığı 13 sene boyunca her yil en çok ciro yapan dizi olduKanal 7 dizisi gibi zaten neyini çekmesinler. 5 reyting 5 köfte. Az kazanacaklar o zaman.
Vadi o kanalda 14 reytinge kadar almıştı yanlışın var hee kanal battı ama bi ton boş dizi yaptı da battıEskiden TNT nin KVPyi alıp kvpnin batması olayı geldi aklıma.
Kanal 7 dizisi gibi zaten neyini çekmesinler. 5 reyting 5 köfte. Az kazanacaklar o zaman.
Son hali çizgi film gibiydi, 500’e rahat çekerler.
Bu hamle Acun adına ölü yatırım olur. Perşembe günü çok kalabalık bir gün zaten, Kurtlar Vadisi’nin devri bitti artık. Survivor o gün daha iyi reytingler alır. Raci Şaşmaz dönmediği sürece tutması imkansız, boşuna geri dönmek için uğraşmasınlar.
Zaten başrolü yapımcısı vs hepsi aynı kişi. Biraz az kazansın 500'e kapasın bence. Zaten pek teklif eden yok tek şansı Vadi'nin.
Bi ihtimalde bölümleri kısaltip maliyeti düşürmek olur ki bence dizi için en iyi taktik bu olur.
Kanal 7 dizisi gibi he sen vadiyi o izlediğin dandik aşk dizilerinden sandın heralde vadi yayınlandığı 13 sene boyunca her yil en çok ciro yapan dizi oldu
Vadi o kanalda 14 reytinge kadar almıştı yanlışın var hee kanal battı ama bi ton boş dizi yaptı da battı
3 sezon 89 bölüm ne lasenin yaş 10 falan galiba vadinin kaç yil sürdüğünden pek haberin yok
Nesense ben de hep oyle olacagini dusunuyorum.İki hafta sonra Yuvamdaki Düşman pazara gelir Vadi Show a döner gibi geliyor
Nesense ben de hep oyle olacagini dusunuyorum.İki hafta sonra Yuvamdaki Düşman pazara gelir Vadi Show a döner gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?