Kurtlar Vadisi Harem !

Hittede rekor kırıyodu konu ayrıca bizde reyting sistemi vardı onda da 1.olmuştu kurtlar sofrası :D
Atma. Rekoru Küçük Sırlar kırmıştı. Senin dizi sadece ilk bölümüyle birinci oldu. Sonra baktılar bi cacık olmaz ilk 3te yer aldın. Benim dizi zirvedeydi :F

Hittede rekor kırıyodu konu ayrıca bizde reyting sistemi vardı onda da 1.olmuştu kurtlar sofrası :D
az önce bi girişi okudum başlamişssin birisi birisiyle yatakta yakalanıyor :X KVP izliyon ama reytingi biliyon yatakta başlatiyon senaryoyu :X neyse akşama okurum...

Atma. Rekoru Küçük Sırlar kırmıştı. Senin dizi sadece ilk bölümüyle birinci oldu. Sonra baktılar bi cacık olmaz ilk 3te yer aldın. Benim dizi zirvedeydi :F

Seninkinin linki ne pm atarsın artık :X

Oha forumdash ne yatağı :d o racon gereği konuyla alakası yok :D

- - - Ekleme - - -

Revan ben 2 bölüm yayınladım zaten siz oy istiyip link atıyodunuz ben öyle yapsam fark yerdiniz ilk bölüm zirvedeydi ayrıca rekor fb_mehmet_fb nin yazdığı senaryoda sallama :D

az önce bi girişi okudum başlamişssin birisi birisiyle yatakta yakalanıyor :X KVP izliyon ama reytingi biliyon yatakta başlatiyon senaryoyu :X neyse akşama okurum...

Seninkinin linki ne pm atarsın artık :X
Atarim. Ama 4 bölüm yayınlandı :F Daha sonra sınavlar izin vermedi, yayından ve forumdan kaldırdım :D

rezalet dediği diziyi yazmaktan inatlaşma sonucu vazgeçtin takas.:D
polatın zaten haremi var edep kalmadı önüne gelen kadın başrolle birlikte:d

- - - Ekleme - - -

rezalet dediği diziyi yazmaktan inatlaşma sonucu vazgeçtin takas.:D
polatın zaten haremi var edep kalmadı önüne gelen kadın başrolle birlikte:d