Kurtlar Vadisi Harem !

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
YÜKSEL AYTUĞ Vadi'den komedi dizisi çıkar mı? Kurtlar Vadisi
Pusu'daki sahne, en taş
kalplilerin bile
gözünü yaşartacak kadar duygu yüklüydü. Mekanı basılan ve yaralanan Ömer Baba'nın hastaneye getirilişi sırasında eşi Nazife Ana ve torunu da tesadüfen aynı hastanedeydi. Eşini sedyede gören Nazife Ana'nın, aylardır bağlı bulunduğu tekerlekli sandalyeden kalkıp, ona doğru yürümeye başladığı sahne, eminim Vadi izleyicileri arasında müthiş bir duygu sağanağı yaratmıştır. Zaten o sahnenin reyting verileri de Vadi'nin, izleyicilerini yüreğinden yakaladığını belgeliyordu. Ancak bir süredir reenkarnasyon (öldükten sonra başka bir bedende dünyaya yeniden gelme inancı) ile bozmuş olan Zaza'nın komadayken gördüğü rüyalar bana biraz "doz aşımı" yarattı gibi geldi. Zaza önce bir kaktüs olarak Vahşi Batı'da yeniden hayat bulduğunu sandı. Ardından da balta girmemiş Afrika ormanlarında aslan kesiliverdi. İçerik olarak bir hayli sert olan diziyi yumuşatmak ve komedi unsurları katmak için Zaza ve yeğenleri, senaristler tarafından bir süredir can simidi gibi kullanılıyor. Ama bu seferki "fantastik ötesi" sahneler bu kadar "derin" bir dizinin içinde fazla "yüzeysel" kaldı. Bence Pana Film'ciler komedi heveslerini yeni bir projeye saklamalılar. Nasıl Muhteşem Yüzyıl'ın komedi versiyonu Harem'in mayası tuttuysa, Kurtlar Vadisi'ni hicvedecek bir komedi dizisinin de istikbali parlakmış gibi geliyor bana...

ben kv nin komedisini burada senaryo olarak yazdım ama fazla beğenildiği için bi daha yazmadım. biraz fazla fantastikti ama başka türlü komediside çıkmazdi
))))))

Ben beğenmiştim beyazsoy
Keşke devam etseydin.

sagol kardeste topu topu 4 kişi beğenmiş sayfada 4 kişi oy kullandı
)))
sende de nasıl bi guven varsa
puan olarak 10 ve 9 puan var
Tabi 4 verilir. anketlerde 7 tane secenek koyabiliyorsun puanlaman şöyle olablirdi

a)1-3
b)4
c)5
....
...
....
9 puan
10 puan

diye dağitabilirdin illaki puanlama sistemi yapmak istiyorsan.. Şimdi okucam puanı buraya yazarim

ben oy kullanmamıştım
o zamanlar aktif değildim
ama okumuştum hatırlıyorum

tamam 5 olsun
))) gerçi memati öldü ama bakalım yeni bölüm yazabilirim hortlaklar hadisi suriye diye
)))

- - - Ekleme - - -

yaw kurtarıcılar nasıl olsa 0 verecekti niye onlara bu imkanı tanıyayım
))))
begenenler 10 az beğenenler 9 a oy verebilirdi

yaw kurtarıcılar nasıl olsa 0 verecekti niye onlara bu imkanı tanıyayım
))))
begenenler 10 az beğenenler 9 a oy verebilirdi

Tamam yorumlari okudum yarişma etkinliğiymiş galiba

Hikayen benden 2 alır oda yazmak zordur diye (emek için) ama kırmızıyla işaretlediğim yerdeki cevap için 10'u hakettin
10 verdim yaz bi kenara

Yüksel aytuğ un dedikleri harfiyen doğru

Benim kurtlar sofrası dizim vardı rekor kırıyodu 2 bölüm yayınladım bıraktım

onurcuğum o kurtlarcılar olacak

forumdash konu abzürd komedi ona göre değerlendir. amerikan sineması bu hikayeyi kulanır. ben bunu türkleştirdim sadece.

Benim kurtlar sofrası dizim vardı rekor kırıyodu 2 bölüm yayınladım bıraktım

Rekor kıran bir şeyi 2 bölümde niye kaldırdın
Ne hoş çelişki

Not:Muhteşem Rezalet yapacaktın. Keşke yapsaydın

Zaten kendisi rezalet onunla uğraşamam
istersen konuya bak rekor kırıyodu ama benim sınavlarım çok yoğundu yazamadım sanki para alıyom lafa bak bırakırım ne var

Rekor kıran bir şeyi 2 bölümde niye kaldırdın
Ne hoş çelişki

Not:Muhteşem Rezalet yapacaktın. Keşke yapsaydın
Reytin rekoru sanırım burda HİT demek istemiş...Forumun sunucu kesin o hikaye yuzunden yoğun oluyordu yöneticeiler tarafindan Durdurulmuştur

Hittede rekor kırıyodu konu ayrıca bizde reyting sistemi vardı onda da 1.olmuştu kurtlar sofrası