Kurtlar Vadisi Favoriforumum Özel Çalışma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34rcp44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
offf beni çakır yapmış süpersin aga süper :D

- - - Ekleme - - -

aga kara ya arslan bey yapmalıydın :D

Biliyodum senin çakırı sevdiğini :D
Arslan beye Aslan Akbey olmak yakışır :D

haydar süper olmuş :d :d

- - - Ekleme - - -

hain nizamettin besalet :d :d

- - - Ekleme - - -

aga emreemreuyu hem aksaçlıya yazmışsın hem hüsrev ağa ya

- - - Ekleme - - -

hahaha göndermeye bak ben çakır xemrexxx tombalacı :d :d müthiş olmuş burası aga helal olsun :d

- - - Ekleme - - -

müthiş olmuş aga sona da fragmanı koymuşsun on numara eline emeğine sağlık harika olmuş :D bi eleştirim olacak müzikleri çok daha süperlerini seçebilirdin :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

hahaha göndermeye bak ben çakır xemrexxx tombalacı :d :d müthiş olmuş burası aga helal olsun :d

- - - Ekleme - - -

müthiş olmuş aga sona da fragmanı koymuşsun on numara eline emeğine sağlık harika olmuş :D bi eleştirim olacak müzikleri çok daha süperlerini seçebilirdin :D

aga tam senlik rol haa çakır.tombalada emrexx e yakışmış:kiki: süper süper:d ben ne olmuşum aga?

kardeş muhteşem olmuş emegine aklına sağlık çok beğendim
daha yenilerini bekleriz

Benden başga her kes var[:)] Vadiden nefret edenleri koyana kadar beni koysaydin yav[:)]

biz ilkokuldayken o zamanlar vadi fırtına vardı zaten okulda yakalamaca oynardık ben hep çakır olurdum zaten aşırı derecede severim öldüğünde ağlamıştım küçük olmama rağmen :D

- - - Ekleme - - -

aga güzel olmuş ama vadi düşmanları nı koyman büyük bi hata vadicileri koyacaktın sonda da diğerlerini

leo.runle ye büyük ayıp olmuş kusura bakma aga insanlık hali recep kardeşimiz unutmuştur

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

beğendiğinize sevindim aga :D
emreye gelince bi hata oldu orda montajlamayı unuttum :D
müziklerde daha iyilerini koymuştum ama program kafayı yediği için müzikleri bidaha değiştiremedim bidahaki sefere daha güzelini yaparım :D

- - - Ekleme - - -

​Süper olmuş aga :D

eyvallah aga :D

Benden başga her kes var[:)] Vadiden nefret edenleri koyana kadar beni koysaydin yav[:)]

Aga kusura bakma unutmuşum seni ama bidahakine unutmam tekrardan k.bakma valla mahçup oldum gözümden kaçmış demekki :(Ama merak etme senin için bi düzenleme yapıcam :)

- - - Ekleme - - -

kardeş muhteşem olmuş emegine aklına sağlık çok beğendim
daha yenilerini bekleriz

eyvallah abicim beğendiğinize sevindim :)

- - - Ekleme - - -

Ben yokum galiba. (e)

Varsın kardeş sende imdatsın :D