7 yaşındayken mi izlemeye başladın ?Başladığında 3 yaşındaydım o zaman aklım almazdı tabiki izlemiyordum2007'de başladım 7 yıldır izliyorum vazgeçilmezim
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 yaşındayken mi izlemeye başladın ?Başladığında 3 yaşındaydım o zaman aklım almazdı tabiki izlemiyordum2007'de başladım 7 yıldır izliyorum vazgeçilmezim
Ciddi misin? Siz bayağı etkilenmissinizbiz ilkokuldayken ebelemeç oynardık okulda ben çakır olurdum diğer arkadaşlarım polat,memati,abdülhey,güllü,seyfo dayı olurlardı vay be dizi o kadar büyük etki yapmış ki düşünün işte
Bu olayı 7800. kez anlatışına şahit olduğum için o kadar mesudum kibiz ilkokuldayken ebelemeç oynardık okulda ben çakır olurdum diğer arkadaşlarım polat,memati,abdülhey,güllü,seyfo dayı olurlardı vay be dizi o kadar büyük etki yapmış ki düşünün işte
ama o zamanlar herkes etkileniyodu vadi her bölümüyle tüm türkiye tarafından konuşuluyodu sokakları boşalttığı zamanlarCiddi misin? Siz bayağı etkilenmissiniz
abartma lan en fazla 40 kez anlatmışımdırBu olayı 7800. kez anlatışına şahit olduğum için o kadar mesudum ki
Diziyi senaryosundan dolayı izliyorum. Yoksa gerçekçilik yok dizide. Oyunculuğa sözüm yok ama.ama o zamanlar herkes etkileniyodu vadi her bölümüyle tüm türkiye tarafından konuşuluyodu sokakları boşalttığı zamanlartabi sen eski vadiyi izlememişsin bilemezsin
abartma lan en fazla 40 kez anlatmışımdır
vadinin senaryosu sarsılmaz zaten sen eski vadiyi izle bir an önce öyle bir dizi göremezsinDiziyi senaryosundan dolayı izliyorum. Yoksa gerçekçilik yok dizide. Oyunculuğa sözüm yok ama.
EvetCiddi misin? Siz bayağı etkilenmissiniz
aynen aga ben 2-3 sene sonra üniyide bitircem inşallah bitmez vadiyle büyüdük beVadi başlarken ilkokula yeni başlamıştım, şimdi liseyi bitiriyorum.
Vadiyle büyüyen bir nesil bu olsa gerek 🙂
Benim daha 5 senem var. En büyük hayalim evde çocuklarımla Vadi izlemekaynen aga ben 2-3 sene sonra üniyide bitircem inşallah bitmez vadiyle büyüdük be
nasıl 5 sene oluyo olm senle aynı yaştayız ve aynı sene üniye başladık hadi sen 1 sene hazırlık okudum nasıl 5 oluyoBenim daha 5 senem var. En büyük hayalim evde çocuklarımla Vadi izlemek
3 sene sonra diziler ramazana denk gelecek vadi 3 seneye kalmaz biter herhaldeBenim daha 5 senem var. En büyük hayalim evde çocuklarımla Vadi izlemek
2 sene hazırlık var benimnasıl 5 sene oluyo olm senle aynı yaştayız ve aynı sene üniye başladık hadi sen 1 sene hazırlık okudum nasıl 5 oluyobenim en fazla 3 olur hadi 4 olsun
Deme öyle abi, içim cız ediyor3 sene sonra diziler ramazana denk gelecek vadi 3 seneye kalmaz biter herhalde
abi yapma3 sene sonra diziler ramazana denk gelecek vadi 3 seneye kalmaz biter herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?