o değilde 2 milyon olayı ne? Harbiden "ne!ne?"gerçek kvp densen kendi yaptığını okudun mı fok balığı ağından kaçırdı
o değilde 2 milyon olayı ne? Harbiden "ne!ne?"gerçek kvp densen kendi yaptığını okudun mı fok balığı ağından kaçırdı
o değilde 2 milyon olayı ne? Harbiden "ne!ne?"
hee değin değindestere sana kazık atmış 2 milyonu kapmış elinden sonraki bölümde gene değineceğiz
hee değin değinHep düğümlerin entrikaların adamıyımKazıkta atıyorumkazıkta yiyorum
İstemediğim rolde oynamam :q Lise niye?yokj bu dizide sadece kazık yiyon lise yıllarınıza inicez daha
İstemediğim rolde oynamam :q Lise niye?
olum dizide en falz 25-26 yaşındasınız desek liseye inicez tabi köklü dostluğunuza destereyleo zaman da zerda diye sayıklıyor destere
ya işte fok balığı bile anlamış sen anlamamışın gerçi dizininb gizl ibaşrolü fok balığı
Laa senin "köklü arkadaşlık" anlayişin bu muAdam 2m$ kazık atmişZerda'yı izlediyse tamamdır kankamdır panpamdır
Anlamaliydim fok baliğinin fox kokusundan bu dizide her bi şokun olacağiniya işte fok balığı bile anlamış sen anlamamışın gerçi dizininb gizl ibaşrolü fok balığı
Anlamaliydim fok baliğinin fox kokusundan bu dizide her bi şokun olacağini
Biraz uzun olmuş ama güzel beyazsoya çok yükleniyorsun ama.
destere:ne oldu ziyagil köşküne mi geldik bihterimin kokusu geliyor.
haluk792:yol vermeyene fox atarım yol vermeyene fox atarım.(köşeye kadar giderler)
yine çok iyi olmuş emre, ortalık iyice karışıyo bide ihanetli bi aşk girse reytingler 27 ye fırlar
27 mi vışşhh :f
Polatla laz ziya arasında yasak aşk olabilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?