Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--3.Bölüm--Deli Hüsnü,Nevzat Ve Gülendam Destere'nin Radarında

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
143,505
Puanı
1,061
@ff binası

yakup09:merhaba ben destere şoparoğlu'nun avukatıyım. yetkili biriyle görüşebnlirmiyim?
haluk792:fox ile ilgili bir şey varsda en yetkili benim gerçekten bak.
prncss:haluk de get 6 ay daha ban atarım sana destere gibi kaybolursun.buyrun avukaty bey.
yakup09:admin uğur gitmeden önce forumdaki yüzde 50 hissesini destereye bıraktı ama kendisine ulaşamıyoruz.
prncss:aslında destere benim en iyi arkadaşımdır eğer para felan verecekseniz ben iletirim gerçekten.
yakup09:en iyisi ben adminle görüşeyim.

@gizli sığınak

destere:
ah erhan kardeş nasıl vurdun kafama?
erhan:abartma sadece bayılttım
destere:senin için demesi kolay ya her gününü ezberlediğim berenimin 29 yaşının bir günü hakkında bilgi kaybolduysa?
hem sen karı kız getirecektin o da mı yalandı?
erhan:iyi hatırlattın bekle biraz.

@ff binası

ozan:inci bana ne zaman ortaklık uracağız?
inci:babam ikna olunca
ozan:kız olmaz baban yaşlı adam yatakta kalpten gider
inci:ne diyorsun sen be nasıl ortaklı o?
ozan:stratejik ortaklık hani senin kurduğun gibi.önce yıldız ve kardeşi sonra iskender en son da polat ile yatakta ortaklık kurdun ya sıra bana ne zaman gelecek?
inci:olmaz hamileyim
ozan:ne gene kimden?
inci:yeni biri değil polat'dan çocuk
ozan:onun çocuğunu düşürmüştün ya
inci:napalım hacı senaristler adama 2 yılda bir sevişme sahnesi yazıyorlar adam 2 yıl içinde biriktirince böyle oluyor.
ozan:getttttiiii en verimli çağımda büyük fırsatı kaçırdım.(kapı çalınır yakup09 gelir)

@destere'nin evi

almila:destere ulan destere ne koydun bu şişme bihter'in içine kaç gündür patlatamıyorum.ama seni benden çalan bu aşüfteyi yok edeceğim.sen de yardım etsene fokcuk.
fok balığı:ağhhh(kuyruğunu gazetenin üzerine koyar)
almila:bak gene beren haberi göstereceksen kuruğunu keserim senin.(almila gazeteyi alır reklam sayfası açıktır)
''ateşli gecelere için call me beybi''Allah cezanı vermesin sahibi kılıklı sana yemek yok.
fokbalığı:ağğhhhh(kuruğunu alttaki ilana çarpar)
almila:''polat&leyla dedektiflik bürosu arayın bulalım'' bunu mu diyordun polat önce kendini kurtarsın ihtiyarlar onu da dedeler klibine alacak neredeyse. ama gene de bir arayalım.(arar ve operatör çıkar)
operatör:polat&leyla dedektiflik bürosuna hoşgeldiniz.for english press 9. ömer baba ile cuma sıhbetleri için 1'i,rus konseyi ile sıcak ve ateşli çatışmalar için 2'yi,dizide figuran olup kurşun yemek için 3'ü,derin devletin kuyusuna inmek için 4'ü,hizmetklerimiz hakkında bilgi almak için 5'i tuşlayın.
almila:galiba 5'i tuşlamalıyım burada.
operatör:hizmetlerimiz. her türlü adam kaçırma,kesme,çarpma,bölme işlemi itina ile yapılır. ramboculuk dersleri ücretsiz verilir. israile abd ye zaman zaman ab'ye laf atılır. yeni başlayanalr için counter dersleri verlir. askeri üs-konsolosluk-elçilik gibi makamlara eline koluna sallayarak girme işlemi uygulanır. hizmetlerimizi beğenmezseniz 30 gün içinde reytingi ile birlikte iade edebilirsiniz.
almila:bu muydu fok balığı?(fok balığı kendi etrafında bir kere döner )
neydi bu hareketin anlamı dur destoşum senin için kullanma kılavuzu yazmıştı bir bakayım.hah buldum gitmek demekmiş.şimdfi polat&leyla bürosuna mı gidelim? iyi gidelişm nasılsa yapacak bir şey yok.adres neymiş:beykoz kundura fabrikası no:331 öyle bir geçer zaman ki yanı.

@gizli sığınak

destere:aman be erhan göndere göndere seni mi gönderdi?
gülendam:anlamadım;?
destere:hadi işe koyulalım,soyun!
gülendam:ne yapıyorsun gelme üstüme sapık adam!
destere:kıpraşma sen de zevk alacaksın
gülendam:imdat imdat!!!(deli hüsnü sesleri duyar ve içeri girer)
deli hüsnü:ne yapıyorsun be adam bırak kadını
destere:sana ne oluyor rahat rahat şey yapamayacakmıyız şurada?
deli hüsnü:o benimn karım be!
destere:ne karın mı?
gülendam:evet,beğenemedin mi karısıyım onun
destere:neyini beğeneyim be kalçalar tampon gibi,göğüsler futbol topu,yüz desen kösele gibi.
deli hüsnü:ben şimdi sana gösteririm (tahta ile desterenin kafasına vurur)
destere:ne vuruyorsun be deli?
deli hüsnü :deli mi al sana küstah şey(tekrar vurur ve destere yere düşer)
gülendam:ne yaptın hüsnü bey öldü adam
deli hüsnü.:demeyin öyle ben ne derim sonra polat abiye(kapı açılır ve içeri erhan ve kızlar içeri girer)
erhan:aboooovvv nolmuş burada?

@ff binası

orçun_22:duydunuz mu forumun yarısı desterenin olmuş.
revan:nereden duydun?
orçun_22:boyutum küçük olduğundan ozan ın masasının altına saklanmıştım.yakup09 diye bir avukat geldi o söyledi.
revan:bak gördün mü gül gibi kısmeti kaçırdın kız primavera hem de bir fotokopici parçası için.
primavera: ne fotokopicisi ayrıldım ben ondan
orçun_22:ne zaman?
primavera:10 saniye önce. tutmayın beni forumdash nerede beni desterenin daha önce hiç merak etmediğim o evine götürsün.paracıkalrım aman destoşum aşkım geliyorum.Açılınnn Allah Allah!

@gizli sığınağın dışı

almila:ana bu adam destereyi kaçıran adamların arasındaydı.
fokbalığı:ağğhhh
nevzat:kim var orada?
almila:eyvah geliyor.ne yapacağız şimdi?
nevzat:ellerin havada kendini göster.
almila:buldum saldırıp adamı etkisiz hale getireceksin fok.
fok balığı:ağğğhhh
almila:atıl fok (fok balığı tepki vermez)
nevzat:3 e kadar sayıyorum 1
almila:seni seçtim fok balığı (fok balığı tepki vermez)
nevzat:2 bu son şansın
almila:neden saldırmıyorsun ama ne desem ki?
nevzat:üççç. benden günah gitti
almila:fokcuğum bu adam ananı Akdeniz'de avlayan adamdı.(fok balığına birden güç gelir Nevzat'ın üzerine zıplar ve onu yere düşürür)
nevzat:ne oluyor be!( fok balığı kuyruğuyla Nevzat'ın ağzına vurur)kalk üstümden seni hayvan!
almila:iyi ki destere'nin şişme bihter fantezileri için kullandığpı kelepçeyi yanıma almışım(almila nevzatı kelepçeler ağzına da desterenin çoraplarından biini tıkar.nevzat doğal olarak bayılır.)
almila:destoşum hayatımın aşkı seni kurtaracağım....

3.bölümün sonu...

Şu an çok çok çok çok çok çok önemli bir iş üzerinde olduğum için sonra okuyacaĞım.

Bekleyecen tabi. İşin ne :winkk:

de get yoksa seni desterenin kerhanesi adlı filmde oynatırım

Bak okumam dizini ha.
Sen benimkini okumuyon zaten.

mobildim o zmanlar şimdi pc me kavuştum okurum boş zamanmda

Şu anda boşsun işin ne?

Hem okursan sana da rol veririm

bilemeyeceğim ben kendi dizimde gül ağayı oynuyorum ondan daha iyi bir rolse kabul ederim

Tamam. Seni @takas ın ezeli düşmanı yaparım dizide

Her zaman iyiler kazanır
Ama en son ölenlerden olursun tabi

- - - Ekleme - - -

Ayrıca başrol @34rcp44 Siz önemli yan roller olacaksınız

ama çok kötülük yapayım şu herkesi yakan adam vardı cevat mıydı neydi onun gibi olayım

buda ne operasyonmuş...3 bölümdür sürüyo.....bu kadar bölümde ben bütün şoparları toplardım....

şoparlar öpsün seni, kurtlar vadisi operasyonu 97 bölüm sürmüş üzerine destere eklenirse 197 bölüm sürer be
şoparlar uzak dursun benden....şopar savar taşıyorum ben...:GDG:

- - - Ekleme - - -

şoparlar öpsün seni, kurtlar vadisi operasyonu 97 bölüm sürmüş üzerine destere eklenirse 197 bölüm sürer be
şoparlar uzak dursun benden....şopar savar taşıyorum ben...:GDG: