Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--13.Bölüm---Hangi Karakter Ölerek Veda Ediyor?

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Güzel olmuş.
pompy diziye renk kattı.

- - - Ekleme - - -

10/10

şaşırmadım dizinin ab reytiğngi 5reyting arttı
neyse @Fks14 ilgileniyor o işlerle
Geçenlerde Şah-Mat a 5 verdiniz :
o ne oluyor o zaman

- - - Ekleme - - -

Bana ailme tanıdıklarıma sevdiklerimi saydıklarıma ve arkadaşlarıma karşı yapılan bir harekete aynı şekilde cevap veririm benim huyum böyle karşımdaki kim olursa olsun

Gece gece iyi güldüm.

Eline sağlık.10 verdim.

Yine müthiş bölüm olmuş @xemrexxx
çok güldüm bu bölüm ben de varım ama Türkçem o kadar kötü değil.

10 puan.

Bu arada Sezon Finali faıan yaparsan fragmanın benden.

napmışım ben diziyi okumuyorum da
Gezi parkı olayları sırasında ben dozer kullanıyordum.Marjinal gruplar beni taşladı komalık oldu.Destere beni ziyarete geldi kazara serum şiesinin hortumuna oturdu.Almila ve sen geliyorsunuz destereyi kapişiyorsunuz

Gezi parkı olayları sırasında ben dozer kullanıyordum.Marjinal gruplar beni taşladı komalık oldu.Destere beni ziyarete geldi kazara serum şiesinin hortumuna oturdu.Almila ve sen geliyorsunuz destereyi kapişiyorsunuz
hangimiz alıyo destereyi

yakup09: yöneticileri de ben hallederim 3 yıl caroline izleyerek en iyi şekilde eğitildim.
Süperrr

yakup09:ben yapamayacağım masum birini öldüremeyiz..(o da binanın girişine doğru koşar,eylemciler içeri girmiştir ortam kalabalıktır.tam pompy,prncss. e vuracakken önüne geçer ve kaldırım taşı yakup09!a gelir.yere düşer)
sana söylemem gereken bir şey var. (o sırada olay yerine gelen beyazsoy elindeki laptopu yakup09'un kafasına düşürür ve yakup09 ölür. mrt-06 da pompy'i aramak için binaya gelmiştir onu görür)

ölümüm hem narin yüreğim hem de beyazsoyun yüzünden olmuş
bari fatiha okuyaydınız arkamdan

çok beğendim, puanım : 10!

Süper bir bölüm olmuş.Fok balığı ve pompy favori karakterlerim
Puanım 10

Yine müthiş bölüm olmuş @xemrexxx
çok güldüm bu bölüm ben de varım ama Türkçem o kadar kötü değil.

10 puan.

Bu arada Sezon Finali faıan yaparsan fragmanın benden.

sağol göndermeleri pompy tarzı yaptım herkes farklı bir şey anlayacak

- - - Ekleme - - -

Reyting sistemi değişmeli ! @Fks14

sevdiği karakterlerin komedi unsuru olarak kullanılmasını hazmedemeyenelrin oyu zaten sayılmıyor @Fks14 zaten saymıyor onları
dün kontrol ettim yan sekmede dizi açık kaldı diziyi okuyacak kadar konuda kalan vadiciler :34rcp44 ve gundıx diğerleri 5 point için giriyor

- - - Ekleme - - -

sağol panpa
erken öldün

hassas kalbim ve aşırı duyarlılığım sağolsun

zuhahah çok güldüm şah mat a kim 5 point verdi bir @XanTier agana danış

Pompy'den önce nasıldı dizi merak ediyorum o zamanlar foruma girmezdim.
@xemrexxx