Güzel olmuş.pompy diziye renk kattı.
- - - Ekleme - - -
10/10
Beğenmedim bölümü.Puanım belli
Geçenlerde Şah-Mat a 5 verdiniz :
Gezi parkı olayları sırasında ben dozer kullanıyordum.Marjinal gruplar beni taşladı komalık oldu.Destere beni ziyarete geldi kazara serum şiesinin hortumuna oturdu.Almila ve sen geliyorsunuz destereyi kapişiyorsunuznapmışım ben diziyi okumuyorum da
hangimiz alıyo destereyi
Gezi parkı olayları sırasında ben dozer kullanıyordum.Marjinal gruplar beni taşladı komalık oldu.Destere beni ziyarete geldi kazara serum şiesinin hortumuna oturdu.Almila ve sen geliyorsunuz destereyi kapişiyorsunuz
Bilmem sen destereyi yere atıp, uzerine çıkıp, boğazlıyordun.Bu bölümde okuyabilirsinhangimiz alıyo destereyi
Yine müthiş bölüm olmuş @xemrexxxçok güldüm bu bölüm ben de varım ama Türkçem o kadar kötü değil.
10 puan.
Bu arada Sezon Finali faıan yaparsan fragmanın benden.
Reyting sistemi değişmeli ! @Fks14
sağol panpayakup09: yöneticileri de ben hallederim 3 yıl caroline izleyerek en iyi şekilde eğitildim.
Süperrr
yakup09:ben yapamayacağım masum birini öldüremeyiz..(o da binanın girişine doğru koşar,eylemciler içeri girmiştir ortam kalabalıktır.tam pompy,prncss. e vuracakken önüne geçer ve kaldırım taşı yakup09!a gelir.yere düşer)
sana söylemem gereken bir şey var. (o sırada olay yerine gelen beyazsoy elindeki laptopu yakup09'un kafasına düşürür ve yakup09 ölür. mrt-06 da pompy'i aramak için binaya gelmiştir onu görür)
ölümüm hem narin yüreğim hem de beyazsoyun yüzünden olmuşbari fatiha okuyaydınız arkamdan
çok beğendim, puanım : 10!
sağol göndermeleri pompy tarzı yaptım herkes farklı bir şey anlayacak
- - - Ekleme - - -
sevdiği karakterlerin komedi unsuru olarak kullanılmasını hazmedemeyenelrin oyu zaten sayılmıyor @Fks14 zaten saymıyor onlarıdün kontrol ettim yan sekmede dizi açık kaldı diziyi okuyacak kadar konuda kalan vadiciler :34rcp44 ve gundıx diğerleri 5 point için giriyor
- - - Ekleme - - -
sağol panpaerken öldün
Geçenlerde Şah-Mat a 5 verdiniz :o ne oluyor o zaman
- - - Ekleme - - -
Bana ailme tanıdıklarıma sevdiklerimi saydıklarıma ve arkadaşlarıma karşı yapılan bir harekete aynı şekilde cevap veririm benim huyum böyle karşımdaki kim olursa olsun
Pompy'den önce nasıldı dizi merak ediyorum o zamanlar foruma girmezdim.@xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?