Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu--13.Bölüm---Hangi Karakter Ölerek Veda Ediyor?

Puanınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Güzel olmuş. :D pompy diziye renk kattı. :D

- - - Ekleme - - -

10/10

şaşırmadım dizinin ab reytiğngi 5reyting arttı :) neyse @Fks14 ilgileniyor o işlerle:)
Geçenlerde Şah-Mat a 5 verdiniz ::D o ne oluyor o zaman

- - - Ekleme - - -

Bana ailme tanıdıklarıma sevdiklerimi saydıklarıma ve arkadaşlarıma karşı yapılan bir harekete aynı şekilde cevap veririm benim huyum böyle karşımdaki kim olursa olsun

Yine müthiş bölüm olmuş @xemrexxx :F çok güldüm bu bölüm ben de varım ama Türkçem o kadar kötü değil. :bağır: :X

10 puan.

Bu arada Sezon Finali faıan yaparsan fragmanın benden. :D

yakup09: yöneticileri de ben hallederim 3 yıl caroline izleyerek en iyi şekilde eğitildim.
Süperrr :kiki: :kiki:

yakup09:ben yapamayacağım masum birini öldüremeyiz..(o da binanın girişine doğru koşar,eylemciler içeri girmiştir ortam kalabalıktır.tam pompy,prncss. e vuracakken önüne geçer ve kaldırım taşı yakup09!a gelir.yere düşer)
sana söylemem gereken bir şey var. (o sırada olay yerine gelen beyazsoy elindeki laptopu yakup09'un kafasına düşürür ve yakup09 ölür. mrt-06 da pompy'i aramak için binaya gelmiştir onu görür)

ölümüm hem narin yüreğim hem de beyazsoyun yüzünden olmuş :kiki: bari fatiha okuyaydınız arkamdan :d

çok beğendim, puanım : 10! :)

Süper bir bölüm olmuş.Fok balığı ve pompy favori karakterlerim :D Puanım 10 :)

Yine müthiş bölüm olmuş @xemrexxx :F çok güldüm bu bölüm ben de varım ama Türkçem o kadar kötü değil. :bağır: :X

10 puan.

Bu arada Sezon Finali faıan yaparsan fragmanın benden. :D

sağol göndermeleri pompy tarzı yaptım herkes farklı bir şey anlayacak :F

- - - Ekleme - - -

Reyting sistemi değişmeli ! @Fks14

sevdiği karakterlerin komedi unsuru olarak kullanılmasını hazmedemeyenelrin oyu zaten sayılmıyor @Fks14 zaten saymıyor onları :) dün kontrol ettim yan sekmede dizi açık kaldı diziyi okuyacak kadar konuda kalan vadiciler :34rcp44 ve gundıx diğerleri 5 point için giriyor

- - - Ekleme - - -

yakup09: yöneticileri de ben hallederim 3 yıl caroline izleyerek en iyi şekilde eğitildim.
Süperrr :kiki: :kiki:

yakup09:ben yapamayacağım masum birini öldüremeyiz..(o da binanın girişine doğru koşar,eylemciler içeri girmiştir ortam kalabalıktır.tam pompy,prncss. e vuracakken önüne geçer ve kaldırım taşı yakup09!a gelir.yere düşer)
sana söylemem gereken bir şey var. (o sırada olay yerine gelen beyazsoy elindeki laptopu yakup09'un kafasına düşürür ve yakup09 ölür. mrt-06 da pompy'i aramak için binaya gelmiştir onu görür)

ölümüm hem narin yüreğim hem de beyazsoyun yüzünden olmuş :kiki: bari fatiha okuyaydınız arkamdan :d

çok beğendim, puanım : 10! :)
sağol panpa :F erken öldün :F

sağol göndermeleri pompy tarzı yaptım herkes farklı bir şey anlayacak :F

- - - Ekleme - - -

sevdiği karakterlerin komedi unsuru olarak kullanılmasını hazmedemeyenelrin oyu zaten sayılmıyor @Fks14 zaten saymıyor onları :) dün kontrol ettim yan sekmede dizi açık kaldı diziyi okuyacak kadar konuda kalan vadiciler :34rcp44 ve gundıx diğerleri 5 point için giriyor

- - - Ekleme - - -

sağol panpa :F erken öldün :F

hassas kalbim ve aşırı duyarlılığım sağolsun :kiki:

Geçenlerde Şah-Mat a 5 verdiniz ::D o ne oluyor o zaman

- - - Ekleme - - -

Bana ailme tanıdıklarıma sevdiklerimi saydıklarıma ve arkadaşlarıma karşı yapılan bir harekete aynı şekilde cevap veririm benim huyum böyle karşımdaki kim olursa olsun

zuhahah çok güldüm şah mat a kim 5 point verdi bir @XanTier agana danış :F

Pompy'den önce nasıldı dizi merak ediyorum o zamanlar foruma girmezdim. :d @xemrexxx