PREVİOUSLY ON kURTLAR VADİSİ DESTERE OPERASYONU (for @Yakamoz-Asi )
Prncss.. eski üyelerden Endgame'i bulmuştur.
Endgame,Bihter Ziyagil'in ruhunu çağırır,gördüğü karşısında nutku tutulan destere kalp krizi geçirir.
Beyazsoy ona suni tenefüs yapar ve kurtarır.
Olayı yanlışlıkla yayan *Dream* bu yükü kaldıramaz ve intihar ederek ölür.
not: okumadan dizinin sadece komedi değil; komedi,aksiyon,bilim-kurgu ortaya karışık bir dizi olduğunu hatırlatırım
@ ŞİŞLİ
destere:of ben çok sıkıldım biraz dışarı çıkalım.
polat:şimdi olmaz dışarısı çok karışık.
destere:daha iyi ya normal bir günde dikkat çekeriz şimdi dışarısı eylemci kaynıyor.
memati:usta galibna bu totoş haklı hem kaç gündür buradan çıkmadık.
polat:iyi hadi biraz dolaşalım ama şimdiden uyarıyorum kaçmaya kalkarsan counter mode on olmasam bile o koca poponu hayatta ıskalamam.
@ff binası
Prncss..:deniz senden gidip bu davayı izlemeni istiyorum.
denizz19:iyi de bu çok basit bir iş!
Prncss..:benim fikrim değil darksaal öyle dedi
denizz19:tabi o diyecek başka kim olabilir ki bendeki karizmayı,sesi kıskanıyor.Forumun Justin Bieber'ıyım bugüne bugün.
yatutarsa:bir şey mi dedin?
denizz19:yok hemen işe koyuluyorum(odadan çıkar)
yatutarsa:emin misin işe yarayacağından?
Prncss..:elbette geçen bölüm *Dream*'den kurtuldum,şimdi sırada denizz19 var.Pompy de destere'yi halledecek.
yatutarsa:yerlerini nasıl bulmuş ki polis bile bulamamıştı?
Prncss..:bilmem bir küre getirdi ''habalahubalalulup'' dedi,sonra ''tamamdır'' deyip çıktı.
@taksim
memati:usta ben bu çocuktan korkuyorum.
polat:memati ne diye korkuyorsun baksana adam sihirli annem hastası daha çocuk.
pompy:sahne 11; polat müdür gelir bu arabalar itfaiye çağırın polat müdür derki çevik kuvvet ve iktidar yüzünden harbiye yanıyor memati polat amir haklısın müdürüm
memati:usta ne dedi bu?
polat:vallahi memati 6 dil konuştum dizide ama hiçbiri bu kadar karışık değildi.
destere:bir de buna benim fakem diyorlar ben hiç böyle konuşur muyum_!(pompy yerde bir yazı görür ''rıza baba ve ekibi nerede amk'')
pompy:kim yazdı bunu?
eylemci 1:biz yazdık.
pompy:sen çevik kuvvettesin urumçi çocuk terörü ile mücadele biriminden tayin edildin.
eylemci2:abi ne diyor bu kafası güzel herhalde.
pompy:sen ekibe sonradan dahil olan kötü kalpli emekli polis amiri olacaksın.
eylemci1:galiba biber gazı ile sonuç alamayınca bunun gibileri gönderiyorlar üzerimize psikolojik baskı olsun diye.
eylemciler:baskılar bizi yıldıramaz!!!(eylemciler gider,diğerleri önüne bakarken arkadan bir ses gelir.)
pompy:habalahubalahololup (polat ve diğerleri arkasını döndüğünde pompy yoktur)
memati:usta ben dedi,m sana bu çocuktan tırsıyorum diye (pırttttttt diye bir ses duyulur)
polat:of o ne koku destere
destere:n e yapayım çok korktum
@şişli adliyesi
(denizz19 adliyedeki duruşmaları izlemektedir sıra sonuncusuna gelir)
hakim:zanlı 1'in dosyası kapatıldı. zanlı 2'nin dosyası kapatıldı.(denizz19 karşısında darksaal'ı görmekte ve sürekli konu kapatıldı diye algılamaktadır.)
hakim:zanlı 3 dosyası kapatıldı.
denizz19:yeterrrrr duymak istemiyorum.
hakim:ne oluyor evladım?
denizz19:hayır kapatılmadı,kapatamazsın.
hakim: (polis memuruna) evladım atın bunu dışarı alkollü gelmiiş herhalde(polis denizz19 polisin silahını alır ve yazmanın önündeki dosyaları alarak kaçar)
@taksim
beyazsoy:şimdi etrafı iyice gözlemle her türlü haberi ilk biz bulmalıyız.akp karşıtı bir şey bulursak cumhuriyet gazetesine akp yanlısı bir şey bulursak zaman'a göndeririz.
yatutarsa:yes sir.
beyazsoy:kendimi amerikan filmlerindeki asiller gibi hissettim haluktan sonra iyi geldi bu eleman
yatutarsa:yes sir!(forumdash ve fok balığı gelir)
forumdash:ne arıyorsunuz burada?
beyazsoy:dürüst,ilkeli,tarafsız habercilik anlayışım gereği oalyı yerinde ve zamanında inceliyorum.
forumdash:hııı hala var mı cümle çok klişe
beyazsoy:klişe milişe sen ne anlarsın gazetecilikten kenarımın editörü.
forumdash:ne dedin sen!
fok balığı:aghhhh adfsdgfdfghdfh (destereyi bulmamız lazım)
forumdash:haklısın ok,dua et destere'yi bulmamız lazım.
beyazsoy:o şopar buralarda mı,nasıl bulacaksınız bu kalabalıkta?
forumdash:fok onu koklayarak bulacak
beyazsoy:o kadar mı pis kokuyor
forumdash:yok destere bu sıcaklarda dışarı çıktığında sürekli koca poposu terleyip alttan alttan salıyormuş.
@sahil
(ziyagil köşkünün önü)
memati:usta bir saattir yürüyoruz ben yoruldum.
polat:nereye götürüyorsun bizi şopar?
destere:işte geldik
memati:usta burası burası
polat:evet memati o yer
memati:o günah yuvası bence fazla yaklaşmayalım sevap pointlerimiz azalır.
destere:hayır şuraya bakın bihter'imin köşkünü talan etmişler,hii ayakkabı ile giriyorlar.bihterimin parfümü kokan yerde içki içerek içki kokutuyorlar.tutmayın beni!
memati:tutan yok zaten
destere: (eylemcilere) ulan 3-5 çapulcu amacınız ne sizin adam gibi eyleminizi yapın kutsal aşk yuvasını kirletmeyin!
(bunu duyan eylemciler desterenin üzerine koşmaya başlar)
polat:Allah seni davul etsin hepsi üzerimize geliyor.
memati:erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır usta unutmayalım.
destere:onda dokuzu bilmem ama şu an dokuz sekizlik bile oynarım.(koşmaya başlarlar.)
@taksim meydanı girişi
(polis kontrolü vardır,denizz19 dosyalari ne yapacağını bilemez.)
denizz19:hayır bu sefer olmaz hayatta izin vermem kapatamayacak sizi de(dosyaları kapşonunun içine koyar)
polis1:dur orada kapşonu aç
denizz19:hayır o kadar emek verdim hayatta izin vermem cesedimi çiğnemeniz lazım(denizz19 meydana doğru koşar)
polis2: (telsizle) 45-40 merkez
hüsnü çoban(telefonla) :merkez dinliyor.
polis2:taksim meydanına doğru canlı bomba şüphesi.
rıza baba:tamam evlat takibe alın siz kalabalıktan uzakta tutun,biz hemen orada olacağız.
@ara sokak
(polis toma ile su sıkar,fok balığı kuyruğu ile suyu geri püskürtür.)
forumdash:vay be sen nereden öğrendin bunu?
fok balığı:adasdasffg hHhHKKOO (sen sağ el çalışırken ben de kuyruk çalıştım panpa)
forumdash:valla helal olsun sıkı çalışmışsın.
fok balığı: safdgfgyuyjyjyu (bak şimdi ne yapacağım) (suyu dozere püskürtür kuyruğu ile içindeki sürücü aşağıya düşer)
forumdash:ne yaptın?
fok balığı:aşşjjj ahhgggg (şimdi kahraman olma zamanı atla dozere)
forumdash: (dozere biner) bu nasıl çalışıyor ki!
fok balığı: ahhkkk ajjuuhhhh (ben ne bileyim bas düğmelere) (forumdash düğmelere rastgele basar ve dozer çalışır)
forumdash:başardım başardım yattaa!
fok balığı:aalkkkk ajjkk alllkkoo (şapşal dozeri eylemcilerin üzerine sürüyorsun)
forumdash:nasıl durduracağım yardım et
fok balığı: ahhhkklk ajjjukkkllll ahhjjkk (ne bileyim ben kaçıyorum deniz yolu ile Anadolu yakasına geçiceğim,ölmez sağ kalırsan bir gün görüşürüz tekrar) (atlar ve koşmaya başlar,bu sırada eylemciler ellerindeki kaldırım taşlarını dozere atarlar biri Forumdash ın kafasına gelir ve bayıltır)
@taksim meydanı
memati:usta ben bittim daha da koşamam.
destere:amma da mızmız çıktın sen de.
memati:usta verelim bunu kurtulalım.(bu sırada denizz19 gelir koşarak,arkasından polisler gelmektedir.)
destere:ne arıyorsun burada deniz?
denizz19:yardım et bana bu sefer kapatmasına izin veremem.
rızababa:hadi evlat bırak o bombayı teslim ol.mesut etrafa güvenlik çemberi oluşturun.
mesut:rıza baba bunlar ekip olmasın baksana dieğr üçü ile konuşuyor.
destere:yapma panpa sakın patlatma ben daha bakirim böyle ölemem
polat:haydaa senin normal bir arkadaşın yok mu biri elit olma peşinde öteki insan bile değil bu da bombacı çıktı.(bu sırada kalabalığı yararak bir polis arabası gelir ve kapısı açılır)
pompy:atlayın haydi (deniz dışındakiler biner ve pompy gaza basar.)
denizz19:hayır beni de alın,bırakmayın
rızababa:hadi evlat bizi zor kullanmak zorunda bırakma.
denizz19:hayır asla vazgeçmem!
rızababa:ali nişan al...
@araba
memati:usta bence inelim ben bu çocuktan hala çok tırsıyorum
polat: Dur memati neredeydn sen?
pompy:siz giderken bir anda iki toma birden bana saldırdı 35 metre aşağıya uçtum.gözlerimi çatığımda betüş'ü görmeyi beklerken polisi gördüm.beni karaskola götürürken onlara sihirli annemden bahsettim.dudu peri ile dalga geçince ağılzarını burunlarını dağpıtıp arabayı aldım.
destere: (pırtttt diye bir ses gelir) ben çok tırsıyorum
polat:of gene mi saldın
@akşam haberleri
tarafsıztürk tv spikeri:evet sayın seyriciler bu da oldu eylemciler camiye ayakkabı ile girdi üstüne kutsal mekanda içki içtiler.işte şok görüntüler!
beyazsoy:destere şoparını takip etmekle iyi ettik bihter ile behlül'ün cünüp aşk yuvasını cami diye yutturduk.
tarafsıztürk tv spikeri:ve başbakan sonunda açıklama yaptı. eylemcielri 3-5 çapulcu diye nitelendiren başbakanın açıklamalarına birazdan geçeceğiz.
beyazsoy:destere şoparının bihterin evine saldıranları çapulcu diye nitelendirmesinden yola çıkarak başbakanın basın danışmanına gönderdiğimiz metin işe yaradı çekirge.
yatutarsa:yes sir!
beyazsoy:başbakanın yurtdışı gezilerine başbakanlık uçağında vip yerimiz var artık
Prncss.. eski üyelerden Endgame'i bulmuştur.
Endgame,Bihter Ziyagil'in ruhunu çağırır,gördüğü karşısında nutku tutulan destere kalp krizi geçirir.
Beyazsoy ona suni tenefüs yapar ve kurtarır.
Olayı yanlışlıkla yayan *Dream* bu yükü kaldıramaz ve intihar ederek ölür.
not: okumadan dizinin sadece komedi değil; komedi,aksiyon,bilim-kurgu ortaya karışık bir dizi olduğunu hatırlatırım
@ ŞİŞLİ
destere:of ben çok sıkıldım biraz dışarı çıkalım.
polat:şimdi olmaz dışarısı çok karışık.
destere:daha iyi ya normal bir günde dikkat çekeriz şimdi dışarısı eylemci kaynıyor.
memati:usta galibna bu totoş haklı hem kaç gündür buradan çıkmadık.
polat:iyi hadi biraz dolaşalım ama şimdiden uyarıyorum kaçmaya kalkarsan counter mode on olmasam bile o koca poponu hayatta ıskalamam.
@ff binası
Prncss..:deniz senden gidip bu davayı izlemeni istiyorum.
denizz19:iyi de bu çok basit bir iş!
Prncss..:benim fikrim değil darksaal öyle dedi
denizz19:tabi o diyecek başka kim olabilir ki bendeki karizmayı,sesi kıskanıyor.Forumun Justin Bieber'ıyım bugüne bugün.
yatutarsa:bir şey mi dedin?
denizz19:yok hemen işe koyuluyorum(odadan çıkar)
yatutarsa:emin misin işe yarayacağından?
Prncss..:elbette geçen bölüm *Dream*'den kurtuldum,şimdi sırada denizz19 var.Pompy de destere'yi halledecek.
yatutarsa:yerlerini nasıl bulmuş ki polis bile bulamamıştı?
Prncss..:bilmem bir küre getirdi ''habalahubalalulup'' dedi,sonra ''tamamdır'' deyip çıktı.
@taksim
memati:usta ben bu çocuktan korkuyorum.
polat:memati ne diye korkuyorsun baksana adam sihirli annem hastası daha çocuk.
pompy:sahne 11; polat müdür gelir bu arabalar itfaiye çağırın polat müdür derki çevik kuvvet ve iktidar yüzünden harbiye yanıyor memati polat amir haklısın müdürüm
memati:usta ne dedi bu?
polat:vallahi memati 6 dil konuştum dizide ama hiçbiri bu kadar karışık değildi.
destere:bir de buna benim fakem diyorlar ben hiç böyle konuşur muyum_!(pompy yerde bir yazı görür ''rıza baba ve ekibi nerede amk'')
pompy:kim yazdı bunu?
eylemci 1:biz yazdık.
pompy:sen çevik kuvvettesin urumçi çocuk terörü ile mücadele biriminden tayin edildin.
eylemci2:abi ne diyor bu kafası güzel herhalde.
pompy:sen ekibe sonradan dahil olan kötü kalpli emekli polis amiri olacaksın.
eylemci1:galiba biber gazı ile sonuç alamayınca bunun gibileri gönderiyorlar üzerimize psikolojik baskı olsun diye.
eylemciler:baskılar bizi yıldıramaz!!!(eylemciler gider,diğerleri önüne bakarken arkadan bir ses gelir.)
pompy:habalahubalahololup (polat ve diğerleri arkasını döndüğünde pompy yoktur)
memati:usta ben dedi,m sana bu çocuktan tırsıyorum diye (pırttttttt diye bir ses duyulur)
polat:of o ne koku destere
destere:n e yapayım çok korktum
@şişli adliyesi
(denizz19 adliyedeki duruşmaları izlemektedir sıra sonuncusuna gelir)
hakim:zanlı 1'in dosyası kapatıldı. zanlı 2'nin dosyası kapatıldı.(denizz19 karşısında darksaal'ı görmekte ve sürekli konu kapatıldı diye algılamaktadır.)
hakim:zanlı 3 dosyası kapatıldı.
denizz19:yeterrrrr duymak istemiyorum.
hakim:ne oluyor evladım?
denizz19:hayır kapatılmadı,kapatamazsın.
hakim: (polis memuruna) evladım atın bunu dışarı alkollü gelmiiş herhalde(polis denizz19 polisin silahını alır ve yazmanın önündeki dosyaları alarak kaçar)
@taksim
beyazsoy:şimdi etrafı iyice gözlemle her türlü haberi ilk biz bulmalıyız.akp karşıtı bir şey bulursak cumhuriyet gazetesine akp yanlısı bir şey bulursak zaman'a göndeririz.
yatutarsa:yes sir.
beyazsoy:kendimi amerikan filmlerindeki asiller gibi hissettim haluktan sonra iyi geldi bu eleman
yatutarsa:yes sir!(forumdash ve fok balığı gelir)
forumdash:ne arıyorsunuz burada?
beyazsoy:dürüst,ilkeli,tarafsız habercilik anlayışım gereği oalyı yerinde ve zamanında inceliyorum.
forumdash:hııı hala var mı cümle çok klişe
beyazsoy:klişe milişe sen ne anlarsın gazetecilikten kenarımın editörü.
forumdash:ne dedin sen!
fok balığı:aghhhh adfsdgfdfghdfh (destereyi bulmamız lazım)
forumdash:haklısın ok,dua et destere'yi bulmamız lazım.
beyazsoy:o şopar buralarda mı,nasıl bulacaksınız bu kalabalıkta?
forumdash:fok onu koklayarak bulacak
beyazsoy:o kadar mı pis kokuyor
forumdash:yok destere bu sıcaklarda dışarı çıktığında sürekli koca poposu terleyip alttan alttan salıyormuş.
@sahil
(ziyagil köşkünün önü)
memati:usta bir saattir yürüyoruz ben yoruldum.
polat:nereye götürüyorsun bizi şopar?
destere:işte geldik
memati:usta burası burası
polat:evet memati o yer
memati:o günah yuvası bence fazla yaklaşmayalım sevap pointlerimiz azalır.
destere:hayır şuraya bakın bihter'imin köşkünü talan etmişler,hii ayakkabı ile giriyorlar.bihterimin parfümü kokan yerde içki içerek içki kokutuyorlar.tutmayın beni!
memati:tutan yok zaten
destere: (eylemcilere) ulan 3-5 çapulcu amacınız ne sizin adam gibi eyleminizi yapın kutsal aşk yuvasını kirletmeyin!
(bunu duyan eylemciler desterenin üzerine koşmaya başlar)
polat:Allah seni davul etsin hepsi üzerimize geliyor.
memati:erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır usta unutmayalım.
destere:onda dokuzu bilmem ama şu an dokuz sekizlik bile oynarım.(koşmaya başlarlar.)
@taksim meydanı girişi
(polis kontrolü vardır,denizz19 dosyalari ne yapacağını bilemez.)
denizz19:hayır bu sefer olmaz hayatta izin vermem kapatamayacak sizi de(dosyaları kapşonunun içine koyar)
polis1:dur orada kapşonu aç
denizz19:hayır o kadar emek verdim hayatta izin vermem cesedimi çiğnemeniz lazım(denizz19 meydana doğru koşar)
polis2: (telsizle) 45-40 merkez
hüsnü çoban(telefonla) :merkez dinliyor.
polis2:taksim meydanına doğru canlı bomba şüphesi.
rıza baba:tamam evlat takibe alın siz kalabalıktan uzakta tutun,biz hemen orada olacağız.
@ara sokak
(polis toma ile su sıkar,fok balığı kuyruğu ile suyu geri püskürtür.)
forumdash:vay be sen nereden öğrendin bunu?
fok balığı:adasdasffg hHhHKKOO (sen sağ el çalışırken ben de kuyruk çalıştım panpa)
forumdash:valla helal olsun sıkı çalışmışsın.
fok balığı: safdgfgyuyjyjyu (bak şimdi ne yapacağım) (suyu dozere püskürtür kuyruğu ile içindeki sürücü aşağıya düşer)
forumdash:ne yaptın?
fok balığı:aşşjjj ahhgggg (şimdi kahraman olma zamanı atla dozere)
forumdash: (dozere biner) bu nasıl çalışıyor ki!
fok balığı: ahhkkk ajjuuhhhh (ben ne bileyim bas düğmelere) (forumdash düğmelere rastgele basar ve dozer çalışır)
forumdash:başardım başardım yattaa!
fok balığı:aalkkkk ajjkk alllkkoo (şapşal dozeri eylemcilerin üzerine sürüyorsun)
forumdash:nasıl durduracağım yardım et
fok balığı: ahhhkklk ajjjukkkllll ahhjjkk (ne bileyim ben kaçıyorum deniz yolu ile Anadolu yakasına geçiceğim,ölmez sağ kalırsan bir gün görüşürüz tekrar) (atlar ve koşmaya başlar,bu sırada eylemciler ellerindeki kaldırım taşlarını dozere atarlar biri Forumdash ın kafasına gelir ve bayıltır)
@taksim meydanı
memati:usta ben bittim daha da koşamam.
destere:amma da mızmız çıktın sen de.
memati:usta verelim bunu kurtulalım.(bu sırada denizz19 gelir koşarak,arkasından polisler gelmektedir.)
destere:ne arıyorsun burada deniz?
denizz19:yardım et bana bu sefer kapatmasına izin veremem.
rızababa:hadi evlat bırak o bombayı teslim ol.mesut etrafa güvenlik çemberi oluşturun.
mesut:rıza baba bunlar ekip olmasın baksana dieğr üçü ile konuşuyor.
destere:yapma panpa sakın patlatma ben daha bakirim böyle ölemem
polat:haydaa senin normal bir arkadaşın yok mu biri elit olma peşinde öteki insan bile değil bu da bombacı çıktı.(bu sırada kalabalığı yararak bir polis arabası gelir ve kapısı açılır)
pompy:atlayın haydi (deniz dışındakiler biner ve pompy gaza basar.)
denizz19:hayır beni de alın,bırakmayın
rızababa:hadi evlat bizi zor kullanmak zorunda bırakma.
denizz19:hayır asla vazgeçmem!
rızababa:ali nişan al...
@araba
memati:usta bence inelim ben bu çocuktan hala çok tırsıyorum
polat: Dur memati neredeydn sen?
pompy:siz giderken bir anda iki toma birden bana saldırdı 35 metre aşağıya uçtum.gözlerimi çatığımda betüş'ü görmeyi beklerken polisi gördüm.beni karaskola götürürken onlara sihirli annemden bahsettim.dudu peri ile dalga geçince ağılzarını burunlarını dağpıtıp arabayı aldım.
destere: (pırtttt diye bir ses gelir) ben çok tırsıyorum
polat:of gene mi saldın
@akşam haberleri
tarafsıztürk tv spikeri:evet sayın seyriciler bu da oldu eylemciler camiye ayakkabı ile girdi üstüne kutsal mekanda içki içtiler.işte şok görüntüler!
beyazsoy:destere şoparını takip etmekle iyi ettik bihter ile behlül'ün cünüp aşk yuvasını cami diye yutturduk.
tarafsıztürk tv spikeri:ve başbakan sonunda açıklama yaptı. eylemcielri 3-5 çapulcu diye nitelendiren başbakanın açıklamalarına birazdan geçeceğiz.
beyazsoy:destere şoparının bihterin evine saldıranları çapulcu diye nitelendirmesinden yola çıkarak başbakanın basın danışmanına gönderdiğimiz metin işe yaradı çekirge.
beyazsoy:başbakanın yurtdışı gezilerine başbakanlık uçağında vip yerimiz var artık
Son düzenleme: