Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu-1.Bölüm

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,063
Puanı
1,061
ozan:alo davut bey merhaba
davut tataroğlu:kısa kes işi halloldu mu buldunuz mu projeyi?
ozan:çalışıyoruz efendim
davut tataroğlu:bana laf üretme rakibiniz uçanıkaçanıyakalayan.com şimdiden reyting sistemi üretmiş.bu gidişle paracıklar onalara gidecek.
(davut telefonu kapatır.)
ozan:prncss git işe koyul!çok sinirliyim

prncss:destere buraya gelirmisin?
destere:buyrun
prncss:destere kovuldun!
destere:ama neden ne yaptım ben?
prncss:bu şirket kararı toplu üyelik silme yapıyoruz.
forumdash:ama 100 mesajdan az yazanları siliyordunuz destere neredeyse 30 bin yazmış.
prncss:biz öyle uygun gördük.hem destere totosuyla,çenesiyle 4 kişilik yer kaplıyor gitmesi lazım.

forumdash:ay şunlara bak kovulmana ses çıkarmadılar bile
destere:dur sen(masaya çıkar)arkadaşlar buna ses çıkarmayacakmısınız?(ses gelmez)peki inşallah sizi de fatmagül gibi deniz kıyısında 4 abaza tarafından kıstırılırsnız da etrafta kimse olmaz.
forumdash:of sen olmadan napıcam ben?
destere:o değil de sen bana biraz borç versene kanka
forumdash:son 2 ayda 6.000 lira verdim ya!
destere:napıyım kankacığım parayı ben mi yiyorum hep o fok balığı maaşım onun mamalarına gidiyor.sonra bu deniz canlısı su istiyor her gün havuza temiz su koyuyuyorum senden aldığım para da oraya gidiyor.
forumdash:iyi al bakalım

1ay sonra

destere:içelim şişme bihterim! sen de olmasan ben her gün 70 lik rakıyı nasıl bitiriceğim? iyi ki varsın.Ama niye konuşmuyorsun sen hep ben anlatıyorum olmuyor böyle sen de anlat behlülle basılmadın mı hala? kız kime diyorum of (kapı çalar)
eyvah biri geldi kesin benim saf aşığım almila'dır gene yemek getirmiştir.neyse sen havuza git (bihter'i havuza atar)
uğur:merhaba destere
destere:uğur bey hoşgeldiniz.bir şey mi oldu
uğur:bu çorap kokusuna karışmış sarımsak kokusu üstüne gelen cünüp havalı evde fazla kalmak istemiyorum.sadede geliyim forumdaki hissemi sana bırakıyorum artık ozanla ortaksın
destere:ne? vallaha mı?
uğur:cidden,sıkıldım memleketten ev akdım kendimi doğaya salıcam.(uğur gider)

destere:alo forumdash noldu inanamazsın?
forumdash:yoksa şişme bihter de kullandığın prezervatifler bitti de yenisi için para mı isteyeceksin?ben dedim sana bimden al diye ne diye erotik shoptan alırsın!
destere:yok be ya işe geri dönüyorum hem de patron olarak
forumdash:o nasıl oluyor yoksa sen gene gündüz gündüz içtin mi?
destere:gelince anlatırım bekle 1 saate ordayım.

destere:bihterim nerde ya ha havuza fırlatmıştım.(havuza bakar fok balığı bihterin üstündedir.)
aaa napıyon sen kime çektin böyle ben bile böyle açık ortamda atlamıyorum üzerine çekil çkil patlatacaksın

ff binası önü

beyazsoy:dediğim gibi polat ve adamlarını izliyorsun değil mi?
haluk:istediğiniz gibi efendim tüm bilgileri topluyorum
beyazsoy:peki o zaman ne den buradasın?
haluk:hayata fox'lanın aman onlar burada zaten bakın bizim binaya bakıyorlar.
beyazsoy:olamaz!deşifre mi olduk?

polat:emin misin bu beyazsoy'un bu saatte işe geleceğine
alemto:eminim usta şimdi gelir.hah geliyor bak dedikleri gibi entel havası için gözlük takmış

alemto:kımıldama yoksa vururum!yürü arabaya
destere:abi ben vallaha fakirim param pulum yok.
alemto:ya tabi he öyle derler.(arabaya binerler)

beyazsoy:
aa ne yapıyor bunlar destere şoparını mı kaçırıyor burada benim gibi ünlü-entellektüel bir yazar varken koş takip et haberi canlı canlı istiyorum.(haluk da arabaya biner o sırada almila gelir)

haluk:insene be arabadan
almila:çabuk takip et hayatımın aşkı destoş'umu kaçırıyorlar çabuk.

otoban

alemto:abi sıkıyım mi takip ediyoarlar baksana?
leyla:ne diyon sen akılsız kaç araba var trafta deşifre mi olalım bırak gelsinler.
alemto:nasıl emredersen yenge
destere:ama bence bu çok yanlış erkek dediğin kılıbık olmayacak kendini ezdirmeyecek
polat:alemto sustur şşunu!(alemto desterenin kafasına silahla vurur)

almila:aa yaklaş yaklaş aşkımın kafasına vurdular gösteririm ben onlara bu camlar otomatik mi?
haluk:evet
almila:açsana çabuk (almila topuklu ayakkabılarını çıkarır.birini alır ve polatların arabaya fırlatır alemto'ya gelir ayakkabı)
alemto:ah kafam
destere:oh olsun benim kafama vuruken iyidi.
leyla:sakın almeto sakin ol
polat:ne sakini be sık şu rabanın lastiklerine alemto
destere:ha şöyle abicim tavrını koy yengeye ezdirme kendini
polat:hatırlat şuna da ben sıkıcam sonra
destere:aman abi ne yaptım ben?(almila topuklu ayakkabının öteki eşini atar destere'nin kafasına gelir)
alemto:hele şükür
destere:ben bayılıyorum galiba başımda beren melekleri dönmeye başladı şimdi aralardan tubalar geliyor
aha o da ne bülent çıktı aradan hepsini eziyor geçiyor anneciğim korkuyorum(bayılır)
alemto:abi bu altına işedi
leyla:hay ben sizin işinizin!

1.bölüm sonu

uğur:bu çorap kokusuna karışmış sarımsak kokusu üstüne gelen cünüp havalı evde fazla kalmak istemiyorum.

beyazsoy:aa ne yapıyor bunlar destere şoparını mı kaçırıyor burada benim gibi ünlü-entellektüel bir yazar varken

Yukardakilere harbiden sesli güldüm
@beyazsoy gözümde canlandı

destere:ama bence bu çok yanlış erkek dediğin kılıbık olmayacak kendini ezdirmeyecek
@destere gene lafı geçirmiş

Güzeldi ilk bölüm eline sağlık.Benim rol biraz çar çurluk olmuş
haa bu arada benim hangi postumda "ay" diye bi yazı okudun

forumdash:ay şunlara bak kovulmana ses çıkarmadılar bile

iyiymiş

Mecburen sonra okuyabileceğim

@XanTier yorumunu bekliyortm @takas @Forumdash teşekkurler @xdragxx aceleye geldi 2.bölumde rolün var begenilirse devam edersin

Ortam sakinleşince okurum.

Şimdilik sadece yazabiliyorum

tamam beklemedeyiz

- - - Ekleme - - -

forumdash 2.bölüme destereye daha çok odaklanıyoru9

Bilgisayara geçince okurum destereden 7d yorumlar bekliyoruz dizide.

destere dônsün diye başladı dizi.tum gelir destere ve fok balıklarını koruma ve yaşatma kulübüne bagişlanacak

bu destere hangi destere oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......şoparlar kulübünün emektar topçusumu....totoş avcısı destere mi...............
öyle bi konuki bu....ahanda seç beğen al....üçüde uyar....

desterenin totosu her yere uyar hızlı//
bi dahakine destereyi belirt....ilk zamanlar vadide bi destere necmi vardı..ilk başta o zannettim konunun adını görünce...benim klavye korkudan harfleri bile yamuk yumuk yazmaya başladı..o ölçüde korkutucu adam....desterelere muhayyet ol....

bzm destere polat için teşteredn daha tehlikeli

@primavera radikal bir degisiklikle senle dest i ayırdım

farkettim ondan dolayı daha çok beklersin desterecanın dönmesini