Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,082
- Puanı
- 1,060
zaten ben vadiden hoşlanmıyorum Arka sokakların başına bela örüyorBana da biraz matematik dersi verirse mutlu olurum.![]()
zaten ben vadiden hoşlanmıyorum Arka sokakların başına bela örüyorBana da biraz matematik dersi verirse mutlu olurum.![]()
@xemrexxx sana inatt 10 yıl daha devam edecez yanııı ona göre bu başarı tabikide sık sık konusu açılıp hatırlatırmalı bence biten sezonlardan tam 12 sezon oynadıTuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in başrolündeki Kara Para Aşk dizisi yeni sezona yine kendisinden beklenen şekilde başarıyla girdi...
Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yeni sezonda birbirlerine daha iyi uyum sağladığı da dikkatlerden kaçmıyor.
Oyuncu kadrosu müthiş, hikayesi izleyici için gayet makul Kara Para Aşk dizisi için şu an herşey olumlu...
Dizinin daha da büyük izleyici kitlesine ulaşma ihtimali de var...
Bakalım Kara Para Aşk dizisi Muhteşem Yüzyıl etkisi yaratıp, uzun yıllar zirvede kalabilecek mi?
aynı haberin kpa versiyonu@Forumdash ve ay yapım takımı nasıl kaçırmış bunu
@destere @Çiğdem- @sokak sanati
![]()
![]()
televizyon gazetesi boş kaldıkça tavuk gibi yumutluyor![]()
devam etsin nasılsa kaliteli diyen yok@xemrexxx sana inatt 10 yıl daha devam edecez yanııı ona göre bu başarı tabikide sık sık konusu açılıp hatırlatırmalı bence biten sezonlardan tam 12 sezon oynadı
ve şuan 13.sezondayız 13 sezon içindeyiz yanı yakın dönem için rekor olmalı bence![]()
konuda resimlik bir şey yokmatematik dersi versin banada
ayrıca konuda neden resim yok
televizyon gazetesi çok boş haberler yapıyorkonuda resimlik bir şey yoktelevizyon gazetesi sitesinin twitterdan hit çekmek için yaptığı haberlerden biri sadece
![]()
Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük en kaliteli dizisi açık ara tartışmaya kapalı tek dizi bu kadar basit herkes kabul ediyor zaten@xemrexxx sana inatt 10 yıl daha devam edecez yanııı ona göre bu başarı tabikide sık sık konusu açılıp hatırlatırmalı bence biten sezonlardan tam 12 sezon oynadı
ve şuan 13.sezondayız 13 sezon içindeyiz yanı yakın dönem için rekor olmalı bence![]()