Kurtlar Vadisi Ders Vermeye Devam Ediyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Ekranların efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi 12.yılında da müthiş başarı grafiğini sürdürüyor.
Hangi kanala geçerse geçsin ne olursa olsun dizi her dönem büyük ilgi görüyor.

Dizide onlarca yüzlerce yıldız isim geldi geçti oynamayan oyuncu kalmadı herşey değişti ama değişmeyen tek şey Kurtlar Vadisi'nin başarı grafiği..

Artık herkes kabul ediyor ki, perşembe akşamları Kurtlar Vadisi'ne ait.
Dizi bıraksanız sanki yıllarca aynı başarıyı sergileyecek gibi duruyor.

Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde kendi saatinde Kanal D'de!

olay budur kurtlar vadisi efsanesi son gaz devam ediyor

Gereksiz bi konu olmuş. Başarı grafiğini ekleyebilirdin en azından :)

bu arada sen kimsin ilk kez gördüm @Nisa

beyin yıkatıp kanal d de Arka sokaklar afişinin camını kırmak kasımpaşa örgütü olarak pes yani suikastten sonra bu eksikti
ne anlatıyon delikanlı sen :kiki: senin rıza baban vadide oynuyodu daha bu arka sokaklar yokken sen hatırlamazsın belki :D

abicim bana şu atvnin verdiği görüntü güzelliğini ve kalitesini getirsin kvp :D kanal d de ne var hiç yakışmamış en son kurtlar vadisi terör kanal d de izlemiştim onda bile kötüydü.. ATVye çok yakışıyordu kvp

az önce fragmanı izledim heyecan sıfır.. görüntüsü çok kötü olmasada yetersiz ve soğuk

bu arada en özlediğim sahnelerden biri;

Son düzenleme:
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in başrolündeki Kara Para Aşk dizisi yeni sezona yine kendisinden beklenen şekilde başarıyla girdi...
Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yeni sezonda birbirlerine daha iyi uyum sağladığı da dikkatlerden kaçmıyor.
Oyuncu kadrosu müthiş, hikayesi izleyici için gayet makul Kara Para Aşk dizisi için şu an herşey olumlu...
Dizinin daha da büyük izleyici kitlesine ulaşma ihtimali de var...
Bakalım Kara Para Aşk dizisi Muhteşem Yüzyıl etkisi yaratıp, uzun yıllar zirvede kalabilecek mi?

aynı haberin kpa versiyonu :F @Forumdash ve ay yapım takımı nasıl kaçırmış bunu :F @destere @Çiğdem- @sokak sanati :F :F :F

televizyon gazetesi boş kaldıkça tavuk gibi yumutluyor :F

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in başrolündeki Kara Para Aşk dizisi yeni sezona yine kendisinden beklenen şekilde başarıyla girdi...
Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yeni sezonda birbirlerine daha iyi uyum sağladığı da dikkatlerden kaçmıyor.
Oyuncu kadrosu müthiş, hikayesi izleyici için gayet makul Kara Para Aşk dizisi için şu an herşey olumlu...
Dizinin daha da büyük izleyici kitlesine ulaşma ihtimali de var...
Bakalım Kara Para Aşk dizisi Muhteşem Yüzyıl etkisi yaratıp, uzun yıllar zirvede kalabilecek mi?

aynı haberin kpa versiyonu :F @Forumdash ve ay yapım takımı nasıl kaçırmış bunu :F @destere @Çiğdem- @sokak sanati :F :F :F

televizyon gazetesi boş kaldıkça tavuk gibi yumutluyor :F
O sitenin hiçbir haberi benim için önemi yok, senin my haberlerin yada başka dizileri karalaman gibi onlarda habire övüyor :F Sırf ilgi çekmek için:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy