Kurtlar Vadisi 7.Bölüm İzle

Lawrence

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1
Puanı
148
Kurtlar Vadisi 7. Bölüm İzle

Bundan Sonra Dert Çekme Bu Tezbihi Çek Can Polat

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Moderatörün son düzenlenenleri:
Atv de ki bölümleri çok güzeldi arada izliyordum atv de ki bölümleri ama kimsede atv de ki bölümleri beğenmiyo nedense :D

Nedeni şudur iskenderin peşinden 3 yıl koş öldüreme bi polat iskenderi yakalasın bi iskender polatı ölüm yok sonunda aynısı ersoydada oldu artık seyirci zevk almamaya başladı bak bu yıl öyle olmadı shamir izzet aron feller anında öldü uzatmadılar güzel oldu ama bu seferde fellerin ölümün beceremediler kolay bi ölüm oldu saçmaydı yani :)

Nedeni şudur iskenderin peşinden 3 yıl koş öldüreme bi polat iskenderi yakalasın bi iskender polatı ölüm yok sonunda aynısı ersoydada oldu artık seyirci zevk almamaya başladı bak bu yıl öyle olmadı shamir izzet aron feller anında öldü uzatmadılar güzel oldu ama bu seferde fellerin ölümün beceremediler kolay bi ölüm oldu saçmaydı yani :)
saydıklarını tanımıyorum :D ama ersoy u hatırlıyorum o mamoş mu ne vardı o çocuğu öldüren kişiydi galiba o bölmüler çok gzldi polatın annesi ile babasına baya bi şeyler yapmıştı hatırlıyom o bölümleri :))

Sıkıcııııııı geliyo bana ya tam Suskunları izlemeye başladım tekrar başa döndük :)