Kurtlar Vadisi 6. Bölüm Fragmanı

geçmişi olmayanın geleceği olmaz evlat !

Ilk sezonda aldığının iki katını beklemeyin boşuna. Düşmezse iyidir ki daha fazla perşembeleri hayatta kalamaz gün değiştirecek :D perşembeleri tek erkek dizisi vardır o da Kurtlar Vadisi Pusu'dur ! O yüzden perşembe günü pek rating beklemesinler 😛

:d Kvp bitti artık o tnt de aldığı 8-9 ları atv de çok arıcak özetle budur :d hadi ii geceler

tamam yeni sezonda görürüz... hem sen yeni sezonda vadinin 1.olacağınamı inanıyon hala :d

yok ilk 100 e giremeyeceğine inanıyorum :haha: gözünü sevim aga kim 1. Olacak Kurtlar vadisinin karşısında ? Suskunlar mı ? :D hele hele mematinin durumu belirsizken ölme ihtimali varken rahat 12 reytingi görür.

ahahahhaahhahahahahahahah :d komiksin Kanal D nin yine bomba dizisi var aga 1.liği unut puahhahahaha :F

ya kvp kanal d persembeye illaki dizi koyacak ne diyon sen kvp yi geçeçek oda neyse bn yatıyom sana iyi hayaller :D

suskunları ben 1.olacak die idda etmiyorum senin gibi sadece yeni sezonda çok konuşulacak tıpkı şimdi olduğu gibi ve sen diyon ya hani 5 alsın snra konusuruz 5 i değil 6 yı geçecek