Show Kurtlar Vadisi (2003-2005) - Dizi Yorumları

Haftada 50-55 dakika bile vakit ayıramaz mısın peki sonuçta 7/24 kimse çalışamaz, hem Perşembe akşamı deşarj eder bünyeyi
Siz izleyin izlemesem bile katılırım. Bünyeme güvenmiyorum böyle yazdığıma da bakma 7/24 çalışmıyorum ama bazen bir ara veriyorum başka şeylere dalıyorum

Reactions: Tolstoyevski
Siz izleyin izlemesem bile katılırım. Bünyeme güvenmiyorum böyle yazdığıma da bakma 7/24 çalışmıyorum ama bazen bir ara veriyorum başka şeylere dalıyorum
Yapma... Deme... ZAMAN çok az bulunan bir kavram... Hele şu sıralar bende... Girme zihnime...
Bak adamlar Youtube'a HD yüklemeye başlamışlar. Bölümlerin süresi zaten kısa ve haftada 1 bölüm teklif ediyorum, kendi gününde kendi saatinde... Haftada 1 bölüm... bir...

Bak adamlar Youtube'a HD yüklemeye başlamışlar. Bölümlerin süresi zaten kısa ve haftada 1 bölüm teklif ediyorum, kendi gününde kendi saatinde... Haftada 1 bölüm... bir...
Devamı gelecek mi bakalım birinciyi yüklemişler onlar da çok kaliteli değil ama daha iyiler

@Araf da belki katılır, haftada 1 bölüm sonuçta kimseyi yormaz etmez
"Leyla ile Mecnun" dedik, erteledin gitti. Sonra "her perşembe" moduna girdin hemen.
İzlenir izlemesine de, birkaç yıl önce zaten tekrar başlamıştım. Şimdi tekrar başlarsam devamı gelir, yani "her perşembe" olmaz, "her gün" olur.

hd bölümler yüklenmeye devam ediyor limonatacı abdulhey gizli görevde