Kurtlar Vadisi 20 Reytinglere Geri Döner Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TNS`de 16`ni geçmesi zor :J

20 alması imkansız. Ama 14 reytingi beklediğimden erken gördü. Bir ihtimal bir kereliğine 17 görür belki havalar soğuyunca. :)

Zor fikrim değişmez zaten sen bile izlemiyosun bana izle diyosun :D

ben orjinalini izledim tekrarına niye bakayım madem öyle orjinalini aç izle emily de muhteşem oyuncudur :)

20 alması imkansız. Ama 14 reytingi beklediğimden erken gördü. Bir ihtimal bir kereliğine 17 görür belki havalar soğuyunca. :)

tns reytinglerde çok cimri davranıyor dedik ama bazı dizilere bol keseden dağıtabiliiyor 20 yide görür benden söylemesi:) tns bilerek yapmıyordurda denekleri muhteşem seçmiş hepsi takas gibi arkadaşlardan oluşuyor sanırım:)

aga ne erken görmesi geç gördük geçen sene ilk bölümden daha 14 almıştık bu yıl gecikti biraz ama o da dediğim gibi polatın durumundan kaynaklandı baksana adam bir abdüle kendini gösterdi tavan yaptı direk

Dünde dediğim gibi 16'yı görür çok özel bölüm olursa taş çatlasa 17,5 - 18'i görebilir....

aga ne erken görmesi geç gördük geçen sene ilk bölümden daha 14 almıştık bu yıl gecikti biraz ama o da dediğim gibi polatın durumundan kaynaklandı baksana adam bir abdüle kendini gösterdi tavan yaptı direk
Maşallah diyelim aga tns daha çok verir inşallah. :)

Yok ya iyiyim böyle ben iyidir öyle diyosan ama geç artık .:)

nasıl geç artık! geçen yaz iki haftada 4 sezonluk diziyi baştan sona devirdim çokda kolay geç sayılmaz ama kaliteli dizileri izlediğinde vadiyi bırakırsın şimdiden söyleyeyim sonra vadici arkadaşlarla ters düşebilirsin dizi anlayışında kalite anlayışında önceden uyarayımda:)

nasıl geç artık! geçen yaz iki haftada 4 sezonluk diziyi baştan sona devirdim çokda kolay geç sayılmaz ama kaliteli dizileri izlediğinde vadiyi bırakırsın şimdiden söyleyeyim sonra vadici arkadaşlarla ters düşebilirsin dizi anlayışında kalite anlayışında önceden uyarayımda:)
Ya niye ters düşeyim izlersem izlerim izlemessem izlemem :) Vadiyi izlemiyom diye birbirimize düşman olucak halimiz yok . Ben öyle sıkılırım ya izleyemem. Yavaş yavaş izlerim izlersem :D