İntikam kaç alır sence en yüksek![]()
geçen sene geçmişti kardeş zor mor değilTNS`de 16`ni geçmesi zor![]()
o geçen sezondugeçen sene geçmişti kardeş zor mor değil![]()
İyiymiş İntikam neler yapıyormuş öyle bi haberizvadi 80 alırsa intikam 90 alır her hafta geçiyor nasıl olsa vadiyi yine açık ara geçer![]()
İyiymiş İntikam neler yapıyormuş öyle bi haberiz![]()
destere nin 7d gözlüğünü taksan menapozlu hürrem i bile çıplak görürsün bu ne kiİyiymiş İntikam neler yapıyormuş öyle bi haberiz![]()
Zor fikrim değişmez zaten sen bile izlemiyosun bana izle diyosunsana dedim en az bir bölümünü izle fikrin tamamen değişecek intikam hakkında.... öyle uzaktan önyargıyla yaklaşırsan anlamazsın tabi gül gibi dizinin kalitesini![]()
Zor fikrim değişmez zaten sen bile izlemiyosun bana izle diyosun![]()
20 alması imkansız. Ama 14 reytingi beklediğimden erken gördü. Bir ihtimal bir kereliğine 17 görür belki havalar soğuyunca.![]()
aga ne erken görmesi geç gördük geçen sene ilk bölümden daha 14 almıştık bu yıl gecikti biraz ama o da dediğim gibi polatın durumundan kaynaklandı baksana adam bir abdüle kendini gösterdi tavan yaptı direk20 alması imkansız. Ama 14 reytingi beklediğimden erken gördü. Bir ihtimal bir kereliğine 17 görür belki havalar soğuyunca.![]()
Yok ya iyiyim böyle ben iyidir öyle diyosan ama geç artık .ben orjinalini izledim tekrarına niye bakayım madem öyle orjinalini aç izle emily de muhteşem oyuncudur![]()
Maşallah diyelim aga tns daha çok verir inşallah.aga ne erken görmesi geç gördük geçen sene ilk bölümden daha 14 almıştık bu yıl gecikti biraz ama o da dediğim gibi polatın durumundan kaynaklandı baksana adam bir abdüle kendini gösterdi tavan yaptı direk
Yok ya iyiyim böyle ben iyidir öyle diyosan ama geç artık .![]()
paşa paşa verecek bu reytingler bizi kesmez hakkımızı verecekMaşallah diyelim aga tns daha çok verir inşallah.![]()
Ya niye ters düşeyim izlersem izlerim izlemessem izlememnasıl geç artık! geçen yaz iki haftada 4 sezonluk diziyi baştan sona devirdim çokda kolay geç sayılmaz ama kaliteli dizileri izlediğinde vadiyi bırakırsın şimdiden söyleyeyim sonra vadici arkadaşlarla ters düşebilirsin dizi anlayışında kalite anlayışında önceden uyarayımda![]()