Kurtlar Vadisi İlluminati'nin Derinine İndi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Hiç kimsenin anlatmaya cesaret edemediği konuları anlatan efsane dizi Kurtlar Vadisi dünde çok derine indi.Daha önce de İlluminatiye göndermeler yaptığı iddaa edilen Kurtlar Vadisi'nde dünkü sahneler olay yarattı.
Facebooktaki ''Gizli dünya devleti'' isimli facebook sayfasına göre Kurtlar Vadisi yıllardır gizliden gizliye İlluminati örgütüyle savaşıyor.

Dün akşam ekrana gelen dizide İlluminati’nin simgelerinden biri sayılan, 14. yüzyılın başlarında Katolik Kilisesi tarafından aforoz edilen ve tapınakçıların taptığı iddia edilen Baphomet’in heykeline yer verildi. Bir başka sahnede ise ’1 dolar’ın içindeki piramite vurgu yapıldı. Piramitin de, İlluminati’yi temsil ettiği zannediliyor.

Gizem ve esrarengiz dolu bu sahneler sonucu son karede gizemli bi şahıs çıktı ve bölüm şu yazı ile bitti;
Turkey - Ronald sizinle görüşmek istiyor..

@Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @kvp @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @RüzgarGülü @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @çocuklarduymasın @FERNANDES 23 @vadikızı @emreemreu @BuraK @xemrexxx @EveN @Bully @sokak sanati @ehsan7000@beyazsoy

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi Pusu'dan hersey beklenebilir. Dün aksam ki bölüm gercekten harikaydi.

bölümü bi kenara bırakalım o sahneler tek yetti zaten diziye inanılmaz bi gizem soktular o adam kim çok merak ediyorum

bu konu açmakla çok iyi yaptın illuminati ile ilgili kim ne biliyorsa burdan paylaşalım çok derin mevzular bunlar

Vadi'yi ilk mafya dizisi olarak bildik, sonra yavaş yavaş bir gizeme sürüklendiğimizi hissetmeye başladık. Karahanlı'nın infazıyla dizinin mafya dizisinden çok, derin güçleri işlediğini farkettik. Bence Karahanlı'nın infaz edilip tapınakçıların ortaya çıktığı sahne Türk televizyon tarihinin görüp görebileceği en iyi sahneydi.

Neyse; uzun bir aradan sonra yeniden İlliminati sahnelerini görmeye başladık. Bence dizin asıl konusunu... Böyle gizem ve bilgi dolu sahneleri daha çok görmeyi eminim herkes ister. Cidden bu diziden sonra İlliminati araştırmaları falan yaptığımı bilirim, bir çoğu gibi. :D Gerçekten de çok derin mevzular. Umarım Kurtlar Vadisi böyle sahneleri bolca gösterir.

afbcdn_sphotos_f_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn1_841221_614974488565774_2121015020_o.jpg

:)

Ekli dosyalar

• afbcdn_sphotos_f_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn1_841221_614974488565774_2121015020_o.jpg
    afbcdn_sphotos_f_a.akamaihd.net_hphotos_ak_prn1_841221_614974488565774_2121015020_o.jpg
    71.1 KB · Hit: 55
Baphomet simgesinin 2010 a kadar alman vatandaslarinin kimliklerinin üstünde bulundugunu biliyormuydunuz
?
Vadi bunada degine bilir .

Türkiye de hiç bir dizinin yapamadığını Vadi tek başına yapıyor :) Helal olsun Vallaha

Turkey - Ronald sizinle görüşmek istiyor..

Yanlış olmuş :D Turkey - Master Ronald sizinle görüşmek istiyor olacaktı aga :D

kurtlarin uyduruk seylerle ugrasacagini sanmiyorum ergenleri kafalamak icin uydurulmus)))

Kurtlar Vadisi Pusu bu kez ürküttü gercekten.. Illüminati olayina bu kadar derin girmeli, gercekten normal degil.. Halen inanamiyorum. Bence bu cok ciddi bir konu, Vadi cok tehlikeli bir olaya giris yapti.

Ya abi bu dizi iyi güzel hoşda ben bu başladıgında daha kucuktum başını bilmiyomki . bölüm başı 2 saat internettten de bitiremem :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,287
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp