ahaha D:valla baştan başlasan seyretmeye yaşlanırsın
ahaha D:valla baştan başlasan seyretmeye yaşlanırsın
Efsaneler Efendisi zaten 2023'e kadar devam edecek kardeşahaha D:
aga eski bölümleri 2 saat değil 1 saat civarı tabi bi süre sonra 1.5 saat oluyo ama izle bence çünkü eşi benzeri olmayan bir dizi kurtlar vadisiYa abi bu dizi iyi güzel hoşda ben bu başladıgında daha kucuktum başını bilmiyomki . bölüm başı 2 saat internettten de bitiremem
aynen öyle insan biraz araştırınca hem korkuyo hemde farklı düşünceler aklına geliyo vadinin bunu deşifre etmesi süperde onlarda korkutuyobenden size tavsiye İlluminati ile ilgili mesajlara kafa yormayın izleyin geçin
İlluminati amacı zaten zihin kontrolü yapmak,insanları psikolojik olarak etkilemek
kurtlar vadisinin bunlar deşifre etmesi ise güzel
vadi herzaman olduğu gibi yapılmayanı yapıyor
Yalnız geçen banaa demiştin bende araştırmayaa başladım ilginç bilgiler çıkıyor.KVP burada gönderme yapmış. Tıpkı benim yaptığım gibi. Aferin pana.
Girersen çıkamazsın uzun bir süre içinden. Dikkat et.Yalnız geçen banaa demiştin bende araştırmayaa başladım ilginç bilgiler çıkıyor.
abi bu konular beni aşar biraz araştırınca hemen tırsmaya başlıyorum en iyisi sadece izlemekadamlar ne sistem kurmuşlar girmesi bedava çıkması zor seni senden alıyor konun içine girdikçe seni alıp götürüyor
Aynen dün de dedim. Yalan Dünyanın indiği derinliklere kimse inemez.
illuminatiyi polattan önce vasfiye teyze bitirecek bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?