Kurtlar Vadisi İlluminati'nin Derinine İndi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benden size tavsiye İlluminati ile ilgili mesajlara kafa yormayın izleyin geçin
İlluminati amacı zaten zihin kontrolü yapmak,insanları psikolojik olarak etkilemek
kurtlar vadisinin bunlar deşifre etmesi ise güzel
vadi herzaman olduğu gibi yapılmayanı yapıyor

Ya abi bu dizi iyi güzel hoşda ben bu başladıgında daha kucuktum başını bilmiyomki . bölüm başı 2 saat internettten de bitiremem :D
aga eski bölümleri 2 saat değil 1 saat civarı tabi bi süre sonra 1.5 saat oluyo ama izle bence çünkü eşi benzeri olmayan bir dizi kurtlar vadisi

benden size tavsiye İlluminati ile ilgili mesajlara kafa yormayın izleyin geçin
İlluminati amacı zaten zihin kontrolü yapmak,insanları psikolojik olarak etkilemek
kurtlar vadisinin bunlar deşifre etmesi ise güzel
vadi herzaman olduğu gibi yapılmayanı yapıyor
aynen öyle insan biraz araştırınca hem korkuyo hemde farklı düşünceler aklına geliyo vadinin bunu deşifre etmesi süperde onlarda korkutuyo :kiki:

Dehşet konular. Dün gece uzun bir aradan sonra o sahnede eski Vadi'nin tadını aldım yeminle. Müthişti ya.

zaten bundan sonra konu illuminate bundan emin olabilirsiniz geçen sezonun sonlarına doğru çok kolay anlattılar tapınakçıları hatta burada hepimiz eleştirmiştik demek ki eleştırılerı dikkatte alıp daha derin işlemeye karar vermişler

adamlar ne sistem kurmuşlar girmesi bedava çıkması zor seni senden alıyor konun içine girdikçe seni alıp götürüyor

ayıdan post illuminatiden dost olmaz

az önce vasfiye teyze de illuminatiye girdi :F

Vadi senaristleri hiçbir konudan çekinmediler ki bu konuda da istedikleri gibi hareket edeceklerini düşünüyorum. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp