Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

:d :d

vadiciler bu konu unutulmasın haydiiii
100 e akdar çıkaralım desteklerinizi bekliyorum

en fazla yönetmenin çektiği dizi....1.osman sınav ...2.mustafa şevki doğan...3.serdar akar...4.sadullah şentürk...5.zübeyr şaşmaz.6.zeynep günay tan ...7.selahattin sancaklı..8.alican Güneşi Beklerken....9.veysel aydın 10.onur tan...vay canına ben 10 tane yazabildim şimdiye kadar amerikalıların çektiği sahneler falan da var..sharonlu sahnelerde...al sana bir rekor daha...:jump2:

Of müthiş :D aga sen bu işi biliyon biraz kafa yorsan varya

- - - Ekleme - - -

İlk bölümde başrolü olmayan tek dizi

vadiciler hadi ya biraz destek bakın çıkıyonuz herkes 3 madde söylese 100 ü tamamlarız az biraz kafa yorsak tamamdır
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

aha buldum

-Topkapı sarayındaki kutsal emanetlerde çekim yapabilen ilk ve tek dizi

1.10.yıla özel bölüm yapan ilk dizi...2.ön satış rekorunu en uzun süre elinde bulunduran film...k.vadisi ırak...2006 yılında vizyona girmeden biletleri ön satışlarda rekorlar kıran filmin ön satış rekoru fetih 1453 tarafından 6 yıl sonra kırılmıştır....:ok:

1.başrol oyuncusuna şehit ilanı verilen tek dizi... şanlıurfalı işadamı tarafından polat suriyede şehitoldu diye ilan verildi..2. mit tarafından resmi açıklama yapılan tek dizi..geçen hafta vadinin gerçek olup olmadığı hakkında sorulan soruya mit yazılı açıklama ile cevap verdi..:ok: takas şimdiden 5 tane oldu..yönetmen konusu ile birlikte 5 madde daha ekle bakem kırmızı kitaba...:168:

- - - Ekleme - - -

her sayfada çıkan siyahlı manken neyin nesi ya....her sayfaya reklam mı aldılar yöneticiler...:beguiled:

- - - Ekleme - - -

her sayfada çıkan siyahlı manken neyin nesi ya....her sayfaya reklam mı aldılar yöneticiler...:beguiled:

- - - Ekleme - - -

takas posta kutunu temizle ...özel mesajlar ulaşmıyor...rötar yapıyoz...iade tahakkutlu fazla yazıyo........[X(]

tamamdır aga bak miti eklicem geçen hafta resmi açıklama yapıldı konusunu açtım hatta
özel mesaj kutusunu boşaltıyom aga tmm dır

-Kurtlar Vadisi dizisinde, mafya ve derin devlet kavramları ilk kez halkın anlayabileceği bir şekilde deşifre edilmiştir.
-Okulda, kahvede,sokakta racon kesmek isteyipte raconun ne olduğunu bilmeyenler için bu dizi bir eğitim kampı haline gelmiştir.
-Alevi'ye, Sünni'ye; Türk'e, Kürt'e, Arap'a, Rus'a, Azeri'ye; Dindara, Dinsize hitap edebilen Tek dizidir.
-
-Her önemli karakterin gerçekte birilerini temsil ettiği ilk ve tek dizi.
-En fazla yönetmenin çektiği dizi
-amerikan ekibinin çekim yaptığı tek dizi(sharon stone ve andy garcialı sahnelerde)
-ilk bölümünde başrolü yer almayan tek dizi
-Topkapı sarayındaki kutsal emanetlerde çekim yapabilen ilk ve tek dizi
-10.yıla özel bölüm yapan tek dizi
-Ön satış rekorunu en uzun süre elinde bulunduran dizi(Kurtlar Vadisi Irak.2006 yılında vizyona girmeden biletleri ön satışlarda rekorlar kıran filmin ön satış rekoru fetih 1453 tarafından 6 yıl kırılabilmiştir)
-Başrol oyuncusuna şehit ilanı verilen ilk ve tek dizi
-Mit tarafından resmi açıklama yapılan ilk ve tek dizi(geçen hafta vadinin gerçek olup olmadığı hakkında sorulan soruya mit yazılı açıklama ile cevap verdi)
-Tam 3 hafta başrol oyuncusunun dizide yer almamasına rağmen zirvede olabilen tek dizi

EKLENECEK...

Kurtlar Vadisi dizisinde, mafya ve derin devlet kavramları ilk kez halkın anlayabileceği bir şekilde deşifre edilmiştir.

Derin devlet ne ya :))
Şu anki vadi halka hakaret ediyor o zaman :) Dede korkut hikayesi gibi derin devletmi olur.Maskeli,aksaçlı bak bak derin devlete bak :))

derin devlet tabi aslan bey neydi doğu bey neydi :D