Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

tamamdır aga ekleyecem konuyu düzenliyom süpersin ya sağol
her gün 5 tane eklesen yeter aga

tamamdır..zaten vadide rekordan bol bişey yok..nereye gitsen rekora çarpıyon...:U

Hızlı aga gene estirmiş

- - - Ekleme - - -

Aga işte süslemişin biraz gayet hoş durmuş süper süper.

Aga mükemmel yapmışsın ya hepsinin kanıtlarıyla beraber harika olmuş. Mükemmel olmuş. Helal.

gerçekten süper olmuş aga gerçi bunların üzerine hala diziyi karalamaya devam ederler ama etsinler onlara tek sözümüz Vadiyi ve Vadicileri çekemeyenler Baz istasyonunda 5 yıldızlı tatile çıksın

aga her maddeyi kanıtlarıyla öyle şeyler buluyom ki müthiş müthiş dur daha bittiğinde ne yapacan ama çok uğraştırıyo ya 2 saattir uğraşıyom
20 madde kanıtlarıyla tamamdır

- - - Ekleme - - -

hızlı seninkileri de eklicem aga sen süper rekorlar söylüyon kanıtlarıyla ekliyom onu da eklicem güzelce

takas son yazdıklarımıda geçir 62 etsin..yeni yıla kadar 100 ü geçeriz ...inşallah...

tamam aga eklicem kanıtlarıyla ekliyom hepsini 20 deyim daha vadi ne kadar çok şeyi önceden bilmiş ya inanılcak gibi değil o konuda 100 lerce link var ekliyom bazılarını müthiş

benim yazdıklarımın kanıtları zaten hemen çıkar internetten....100 madde tamamlanınca kurdelasını kesip açılışını yaparız forumda...:triumphant:

Ooo konu süper olmuş görmeyeli bende eklerim yarın birşeyler ilklerin dizisi kurtlar vadisi..

Bu konuyu bi tamamla aga. Bunlarıvar ya onların gözüne gözüne sokacaz.

- - - Ekleme - - -

benim yazdıklarımın kanıtları zaten hemen çıkar internetten....100 madde tamamlanınca kurdelasını kesip açılışını yaparız forumda...:triumphant:

100 madde tamamlayınca açılış yaparız yav aga sizde biraz yardım edin çok uzun

- - - Ekleme - - -

Ooo konu süper olmuş görmeyeli bende eklerim yarın birşeyler ilklerin dizisi kurtlar vadisi..

tamam agam ne zaman istersen senin canın sağolsun

- - - Ekleme - - -

vadi neleri bilmiş inanılmaz ya kurtlar vadisi önceden bildi yazın neler bilmiş neler yok artık

Aga ben yardım ederim de şimdi olmaz. Kurtlar Vadisi 97. Bölümü izliyom bölemem daha fazla
Süper.

- - - Ekleme - - -

Vallahi ben o kadar çok şey bildiğini farketmemiştim

- - - Ekleme - - -

Artık favori konum bu oldu.

1..rumlara ilk kez bir türk dizisinin izletilmesi....2005 rauf denktaş konuk oyuncu olunca...2.natoda konuşulan ilk film.k.vadisi ırak..3.ilk kez bir türk dışişleri bakanının bir film hakkında basın açıklaması yapması k.v.ırak...abdullah gül 2006 yılında k.vadisi amerika ile aramızı bozmaz diye bir açıklama yaptı..4.ilk kez dergah ve zikir filmlerinin bir filmde kullanılması k.v.ırak..4 tanede buldum evet...evet ve evet...:U

- - - Ekleme - - -

bu gecelik 10 tane yeter...oooo 100 ü hayli hayli geçeriz biz...biraz düşündüm neler çıktı..bide silkinsek neler yumurtlayacağız kim bilir....:gitar:

- - - Ekleme - - -

ilk kez zikir ve dergah sahnelerinin olcak film yazmşım yanlışlıkla geçirirken düzeltirsin takas....

tamam aga sen yaz hepsini eklicem merak etme şu an kanıtlarla düzenliyom konuyu

- - - Ekleme - - -

2.mesajı aldım yine yetmedi
admine söylimde ilk 5 mesajı bana ayırsın yetmiyo

geçecek zaten aga siz söyleyin yeter ki 23.maddeye kadar tamamladım

aha aklıma geldi nasıl unuturum ya

haftanın 5 günü tekrarlarıyla prime time da 1.olabilen tek dizi
tekrar reytingi 15 geçebilen tek dizi

ilk 30 tamamdır gerisini sonra yaparım
şimdi bi 10 tane daha rekor var onları eklim bugünlük yeter