Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

XanTier post: 1413167' Alıntı:
1.) Olur
2.) Olmaz. Zamanında izlenmeyip tekrarı izlenen diziler vardır muhakkak. Ki yoksa bile bu kadar özel maddelere inme bence.
3.) Olur
4.) Saçma olur bence. HEm reyting sistemi değişti hem bölüm sayısı fazla.

tmm işte değişen sisteme rağmen daha büyük bi rekor bölüm sayısı fazla olan her dizi bu rekoru kıramıyo zaten :)
2.madde bal gibi olur hangi dizinin yeni bölümü 11-12 tekrarı 14-15 almış bu bir rekordur sende abarttın he varsa bildiğin görelim :d

- - - Ekleme - - -

aga bi de her madde için ayrı konu açıcam o maddeyi değerlendiricez nasıl :d yakında başlatıcam o projeyi de :D

takas post: 1413180' Alıntı:
tmm işte değişen sisteme rağmen daha büyük bi rekor bölüm sayısı fazla olan her dizi bu rekoru kıramıyo zaten :)
2.madde bal gibi olur hangi dizinin yeni bölümü 11-12 tekrarı 14-15 almış bu bir rekordur sende abarttın he varsa bildiğin görelim :d

- - - Ekleme - - -

aga bi de her madde için ayrı konu açıcam o maddeyi değerlendiricez nasıl :d yakında başlatıcam o projeyi de :D

Zamanında 1 reyting almıştır 2-3 yıl sonra 15 almıştır tekrarı mesela.
Ben derin düşünüyorum :D

Sakın ha yapma öyle bi şey :( Burada tartışılsın işte :(

XanTier post: 1413201' Alıntı:
Zamanında 1 reyting almıştır 2-3 yıl sonra 15 almıştır tekrarı mesela.
Ben derin düşünüyorum :D

Sakın ha yapma öyle bi şey :( Burada tartışılsın işte :(

olm ben onu mu diyorum ya 1 reyting 1.5 reyting ne :D koycam ben hem yıllar sonra demişim 3 yıl sonra tekrarı yeni bölümü geçen dizi yok :D

korkma bişey olmaz hem yardım alırım vadicilerden bu konu birçok forum ve face sayfasında meşhur oldu hey yavrum hey :D

takas post: 1413206' Alıntı:
olm ben onu mu diyorum ya 1 reyting 1.5 reyting ne :D koycam ben hem yıllar sonra demişim 3 yıl sonra tekrarı yeni bölümü geçen dizi yok :D

korkma bişey olmaz hem yardım alırım vadicilerden bu konu birçok forum ve face sayfasında meşhur oldu hey yavrum hey :D

Yoksa bile bu kadar özel maddelere inmen konunun etkileyiciliğini azaltıyor ve sırf madde olsun diye eklenmiş hissi veriyor.

- - - Ekleme - - -

Daha genel konular düşün bu kadar özele inme.

XanTier post: 1413218' Alıntı:
Yoksa bile bu kadar özel maddelere inmen konunun etkileyiciliğini azaltıyor ve sırf madde olsun diye eklenmiş hissi veriyor.

- - - Ekleme - - -

Daha genel konular düşün bu kadar özele inme.

zaten genel olarak çok ekledik şimdi özele inme sırası sende biraz rekor ve ilk söylesen :d

takas post: 1413226' Alıntı:
zaten genel olarak çok ekledik şimdi özele inme sırası sende biraz rekor ve ilk söylesen :d

Zamanında seni niye protesto ettiğimi hatırla :D

Sen bu konuda yetikileri bana vermediğin sürece bu konu bitmez :F

XanTier post: 1413230' Alıntı:
Zamanında seni niye protesto ettiğimi hatırla :D

Sen bu konuda yetikileri bana vermediğin sürece bu konu bitmez :F

al konu senin yetki senin yeter ki yardımın dokunsun ama sen maddeleri azaltmaya çalışıyosun buna izin veremem :wink:

eroin yapımını gösteren ilk dizide olabilir abuzer kömürcü sahnlerinde gösteriliyodu