10 point verdim uzun olduğu için.
can yeleği değil çelik yelek
nargos değil narkoz
teşekkürler
- - - Ekleme - - -
10 verdim..
Istedigin zaman bana sorabilirsin resim veya afis yapmam için.. Seve seve yaparim..
tekrardan eyvallah 😉
10 point verdim uzun olduğu için.
can yeleği değil çelik yelek
nargos değil narkoz
10 verdim..
Istedigin zaman bana sorabilirsin resim veya afis yapmam için.. Seve seve yaparim..
teşekkürlernargos kelimesini bilerek yazdım ama can yeleği konusunda dalgınlığıma gelmiş
- - - Ekleme - - -
tekrardan eyvallah 😉
10 puan eline saglik
baştan sona okudum
birincisi çok uzun olmuş okurken dikkat dağılıyor ..
kelime hataları var mesela nargos diye bişey yok doğrusu narkozdur..
dinine küfreden müslüman olsa gerek diye bir deyimde yok .. bunun aslı dinime küfreden bari müslüman olsa .... dır ..
senaryo dağınık yazı karakteri büyük seçilmiş yoruyor ..
ayrıca mematiye sübyancı diyenlere şerefsiz diyerek beyazsoya gönderme yapılmış.. bu tarz ayak oyunlarına gerek yok biri hakkındaki düşünceleri yüzüne söyleme cesareti göstermek gerek gösteremiyorsan susmak en iyisi ..
kısaca puanım 4 .. verilen emeğin değeridir bu dört... yoksa senaryonun karşılığı sıfırdır ..
Güzel olmuş 10 puan. Ama tavsiyem yazı boyutunu bir az küçük yapman![]()
Puanım 10 vadi düşmanları okumadan düşük puanları yapıştırmışlar herhalde bu senaryonun yüksek puan alacağından korktular![]()
valla süper billa süper puanım:10 :U
seninki reytinglere gircekmianket kapatılmıştır.. Düşük puan verene yüksek puan verene herkese teşekkürler okumanız önemlidir.
Bu diziyi bir tane facebook sayfasındada yayınlamışlar ordada beğenmişler onlarda sağolsun...