''KURTLAR VADİSİ ÇAKIR '' yeni film / ilk bölüm

puanınız kaç ?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

Oy: 2 11.8%
  • 3

• 4

Oy: 1 5.9%
  • 5

Oy: 1 5.9%
  • 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 13 76.5%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
10 point verdim uzun olduğu için.

can yeleği değil çelik yelek

nargos değil narkoz

teşekkürler :) nargos kelimesini bilerek yazdım ama can yeleği konusunda dalgınlığıma gelmiş :D

- - - Ekleme - - -

10 verdim..

Istedigin zaman bana sorabilirsin resim veya afis yapmam için.. Seve seve yaparim..

tekrardan eyvallah 😉

baştan sona okudum

birincisi çok uzun olmuş okurken dikkat dağılıyor ..

kelime hataları var mesela nargos diye bişey yok doğrusu narkozdur..

dinine küfreden müslüman olsa gerek diye bir deyimde yok .. bunun aslı dinime küfreden bari müslüman olsa .... dır ..

senaryo dağınık yazı karakteri büyük seçilmiş yoruyor ..

ayrıca mematiye sübyancı diyenlere şerefsiz diyerek beyazsoya gönderme yapılmış.. bu tarz ayak oyunlarına gerek yok biri hakkındaki düşünceleri yüzüne söyleme cesareti göstermek gerek gösteremiyorsan susmak en iyisi ..

kısaca puanım 4 .. verilen emeğin değeridir bu dört... yoksa senaryonun karşılığı sıfırdır ..

10 puan eline saglik

eyvallah 😉

- - - Ekleme - - -

baştan sona okudum

birincisi çok uzun olmuş okurken dikkat dağılıyor ..

kelime hataları var mesela nargos diye bişey yok doğrusu narkozdur..

dinine küfreden müslüman olsa gerek diye bir deyimde yok .. bunun aslı dinime küfreden bari müslüman olsa .... dır ..

senaryo dağınık yazı karakteri büyük seçilmiş yoruyor ..

ayrıca mematiye sübyancı diyenlere şerefsiz diyerek beyazsoya gönderme yapılmış.. bu tarz ayak oyunlarına gerek yok biri hakkındaki düşünceleri yüzüne söyleme cesareti göstermek gerek gösteremiyorsan susmak en iyisi ..

kısaca puanım 4 .. verilen emeğin değeridir bu dört... yoksa senaryonun karşılığı sıfırdır ..

olsun ne diyelim dört dört dür 😉 en azından 2 puan veren vadicilerden iyidir.

Ayrıca orda forumdaki hiçkimseye gönderme yapılmamıştır

Puanım 10 vadi düşmanları okumadan düşük puanları yapıştırmışlar herhalde bu senaryonun yüksek puan alacağından korktular:d

- - - Ekleme - - -

Bence bu senaryoyu pana film e gönderin belki çakır geri döner İnşallah:D

anket kapatılmıştır.. Düşük puan verene yüksek puan verene herkese teşekkürler okumanız önemlidir.

Bu diziyi bir tane facebook sayfasındada yayınlamışlar ordada beğenmişler onlarda sağolsun...