Kurt Seyit ve Şura Tuttu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eline sağlık. Başarılı bir çalışma olmuş.

Kurt Seyit ve Şura total dizisi değil. Ben Karagül Medcezir gibi olabilir düşüncesindeyim yakın zamanda.

@OzaN geri döndü, ellerine sağlık.

Tuttu tutmadı yorumları için erken birkaç bölüm daha beklemeliyiz. Eğer dizi ilk bölümden biraz daha hareketli olsaydı AB'de zirvede başlayabilirdi.

Kaçak da beklediğim gibi yükselmiş inşallah yeniden 7 reytingin üstüne çıkar KA 12-13 alıyor zaten bir de KSŞ geldi reklam sıkıntısı çekiyordu atv bu kadar güçlü rakibin arasında yükselmesi şart.

Çalıkuşu'nun sezon sonuna kadar biteceğini sanmam.

Eline sağlık. Başarılı bir çalışma olmuş.

Kurt Seyit ve Şura total dizisi değil. Ben Karagül Medcezir gibi olabilir düşüncesindeyim yakın zamanda.

Çok doğru tespit. Ancak dizi TOTAL reytingini en az Medcezir gibi 9'a yükseltmeli. AB'sinde sorun yok zaten. 12 - 13 reytingi görebilir ileriki zamanlarda.

Ellerine sağlık
Kurt Seyid Şura bence de tuttu. Özellikle ab grubunda iyi gitmiş

Ya gerçekten inanamıyorum boynu bükükler ab de 4.5 alsa tuttu deniyor kıvanç 10 küsür alınca karşılayamadı beklenileni falan bu ne ya daha ilk bölüm bismillah

Senaryosuna pek güvenmiyorum sonuçta Ece yazıcak sonrasında. Eve'nin yazdiği senaryo da bomboş sadece seyirlik.Reklam aç bak izle
Ama pruduksiyon bakımından sezonun en iyi işi olmuş. Tebrik ederim diziyi. Ölü salılarımız şimdilik bitkisel hayatta belki hayata geri döner belli olmaz

kırmızı yer
Geceki sohbette sen kullanmiştin
Aklıma o an geldi

aynen
) bolşiti herkes çözüyor gerisini çözmek zor
)

Ya gerçekten inanamıyorum boynu bükükler ab de 4.5 alsa tuttu deniyor kıvanç 10 küsür alınca karşılayamadı beklenileni falan bu ne ya daha ilk bölüm bismillah
kimse ab rakamına bi şey demiyor ki, süper bi oran almış ab'de. ama o kadar reklamı total veremedi diyoruz ve bence haklıyız da..