Eline sağlık. Başarılı bir çalışma olmuş.
Kurt Seyit ve Şura total dizisi değil. Ben Karagül Medcezir gibi olabilir düşüncesindeyim yakın zamanda.
12-13 bence kolay degil ama 11 alabilir.Çok doğru tespit. Ancak dizi TOTAL reytingini en az Medcezir gibi 9'a yükseltmeli. AB'sinde sorun yok zaten. 12 - 13 reytingi görebilir ileriki zamanlarda.
Bu dizi için kolay bence ama belli de olmaz.12-13 bence kolay degil ama 11 alabilir.
bence de dizi çok kaliteliBu dizi için kolay bence ama belli de olmaz.
Medcezirde söylenen üzere çok dikkat çekici başladı ama 10 anca alıyor mesela. Üstelik ilk bölümleri çok daha iyi olmasına rağmen. Ama elbette her şey olabilir.Bu dizi için kolay bence ama belli de olmaz.
kırmızı yer Geceki sohbette sen kullanmiştin Aklıma o an geldihayır kimse .ötlük yapmasın şimdi, hiçbiriniz anlamıyorsunuz lan eminim. arada bolşit diyorlar onu da ayıklıyorum işte. sırf şu dona ile
Ekşi sözlükten alınmıştır bizim diziler ve yabancı diziler arasında konuları anlamak ve anlamamak üzerine güzel bir örnek olmuş
Senaryosuna pek güvenmiyorum sonuçta Ece yazıcak sonrasında. Eve'nin yazdiği senaryo da bomboş sadece seyirlik.Reklam aç bak izle Ama pruduksiyon bakımından sezonun en iyi işi olmuş. Tebrik ederim diziyi. Ölü salılarımız şimdilik bitkisel hayatta belki hayata geri döner belli olmaz
kırmızı yer Geceki sohbette sen kullanmiştin Aklıma o an geldi
kimse ab rakamına bi şey demiyor ki, süper bi oran almış ab'de. ama o kadar reklamı total veremedi diyoruz ve bence haklıyız da..Ya gerçekten inanamıyorum boynu bükükler ab de 4.5 alsa tuttu deniyor kıvanç 10 küsür alınca karşılayamadı beklenileni falan bu ne ya daha ilk bölüm bismillah