Yine Acun'a laf sokmalar.Ne oldu ?Bomboş gün bi Karadayı var.
Olsun çarpıştırsınlar yesinler birbirlerini reytingler de BBS'e kalır.Yine Acun'a laf sokmalar.Ayrıca Kurt Seyit ve Şura da Karadayı gibi Ay Yapım'ın.Teorin direkt çürüyor.
Böyle kafa görmedim.Olsun çarpıştırsınlar yesinler birbirlerini reytingler de BBS'e kalır.
Buna kafa derler cancağızım düşünsene Karadayı güçlü. Kurt Seyit güçlü mü o belli değil daha ama o ondan çalar o ondan.Böyle kafa görmedim.BBS tost olur bence aralarında.
Kurt Seyit Pazartesi olsa BBS ile oyuncak niyetine oynar.Buna kafa derler cancağızım düşünsene Karadayı güçlü. Kurt Seyit güçlü mü o belli değil daha ama o ondan çalar o ondan.BBS zirveye adım adım oynar.
BBS onun kabasını alır makineye yerleştirir merak etme.Kurt Seyit Pazartesi olsa BBS ile oyuncak niyetine oynar.Ama öyle bir ihtimal yok zaten. 2 Ay Yapım dizisi olmaz bir günde.
perşembe olursa vadinin özetini geçemez boşa hayal kurmasın kimse
Dikkat et de makine BBS'ye yerleşmesin.BBS onun kabasını alır makineye yerleştirir merak etme.
Sıkıntı yok biz Pazartesinin yerlileriyiz Kurtlar bize etki etmez.Dikkat et de makine BBS'ye yerleşmesin.
Olmayan ihtimaller üzerinden konuşup duruyoruz farkında mısın?Sıkıntı yok biz Pazartesinin yerlileriyiz Kurtlar bize etki etmez.
en son özeti geçen programı hatırlamıyorum kurt seyit kurt ahmet bilmeyiz biz 15 lik dev reyting canavarı bu boru değlKlasik takas lafları bence de hatta ilk 10'a bile giremez takas dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?