Yine Acun'a laf sokmalar.Ne oldu ?Bomboş gün bi Karadayı var.
![]()
Olsun çarpıştırsınlar yesinler birbirlerini reytingler de BBS'e kalır.Yine Acun'a laf sokmalar.Ayrıca Kurt Seyit ve Şura da Karadayı gibi Ay Yapım'ın.
Teorin direkt çürüyor.
![]()
Böyle kafa görmedim.Olsun çarpıştırsınlar yesinler birbirlerini reytingler de BBS'e kalır.![]()
Buna kafa derler cancağızım düşünsene Karadayı güçlü. Kurt Seyit güçlü mü o belli değil daha ama o ondan çalar o ondan.Böyle kafa görmedim.BBS tost olur bence aralarında.
![]()
Kurt Seyit Pazartesi olsa BBS ile oyuncak niyetine oynar.Buna kafa derler cancağızım düşünsene Karadayı güçlü. Kurt Seyit güçlü mü o belli değil daha ama o ondan çalar o ondan.BBS zirveye adım adım oynar.
BBS onun kabasını alır makineye yerleştirir merak etme.Kurt Seyit Pazartesi olsa BBS ile oyuncak niyetine oynar.Ama öyle bir ihtimal yok zaten. 2 Ay Yapım dizisi olmaz bir günde.
![]()
perşembe olursa vadinin özetini geçemez boşa hayal kurmasın kimse
Dikkat et de makine BBS'ye yerleşmesin.BBS onun kabasını alır makineye yerleştirir merak etme.![]()
Sıkıntı yok biz Pazartesinin yerlileriyiz Kurtlar bize etki etmez.Dikkat et de makine BBS'ye yerleşmesin.![]()
Olmayan ihtimaller üzerinden konuşup duruyoruz farkında mısın?Sıkıntı yok biz Pazartesinin yerlileriyiz Kurtlar bize etki etmez.![]()
en son özeti geçen programı hatırlamıyorum kurt seyit kurt ahmet bilmeyiz biz 15 lik dev reyting canavarı bu boru değlKlasik takas lafları bence de hatta ilk 10'a bile giremez takas dimi.
![]()