'Kurt Seyit ve Şura' Sizce Hangi Gün Yayınlanır?

Sizce Hangi Gün Yayınlanır?

• Pazartesi

Oy: 0 0.0%
  • Cuma

• Cumartesi

• Pazar

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860

Mart ayında Star TV'de ekrana gelecek olan Kurt Seyit ve Şura isimli dönem dizisinin yayın günü sizce hangi gün olur?

Kanalın dizi yayınladığı günler ;

Çarşamba : MUHTEŞEM YÜZYIL (İki kategoride de birinci)
Perşembe : ARAMIZDA KALSIN (İki kategoride de Kurtlar Vadisi Pusu dizisine en iyi direnebilen dizi)
Cuma : MEDCEZİR (AB kategorisinde birinci)​

Salı günü yayınlanır ve yayınlanmalı. :) Perşembe yayınlanmasın sakın. :(

Bence salı yayınlanacak. Perşembe gününü riske atmazlar. Hem Aramızda Kalsın baya iyi idare ediyor perşembe gününü.

salı ya da perşembe var zaten yayınlanabileceği :) salıya aramızda kalsın ı alıp o gün liderliği alabilir star,perşembe de kurt seyit ve şura ile zirve yarışına girer mantıklı olan bu bence:)

Salı olsa her iki grupta 1.lik Kurt Seyit`in olur ve çok rahat 10+ reytingler alır
Perşembe Aramızda Kalsının 8 aldığını düşünürsek Kurt Seyit ve Şura 10+ reytingle A\B`de 1. olur..totalde de 8-9 reytingle çok rahat 2. ola bilir.perşembe asıl rekabet o zaman başlar ve Vadi reytingi 15`lere yükselmesi artık olmaz
Star hep gün seçimlerini doğru yapıyor bu dizi için de en doğru günü seçecektir eminim

Star Kurt Seyit ve Şura'yı salı ,Atv'de Kara Para Aşk'ı çarşamba günü yayınlar.

Hayır pt1.Star 3 Adam yerine yeni bir program hazırlıyormuş,o yüzden salı gününü Survivor'a bırakacağını sanmıyorum.
Survivor bence de 3 gün olur bu sene. Geçen sene Survivor'un 4 gün olmasının nedeni 20 Dakika'nın tutmamasıydı. Kurt Seyit ve Şura'nın da Salı olması en doğrusu olacaktır.

Survivor bence de 3 gün olur bu sene. Geçen sene Survivor'un 4 gün olmasının nedeni 20 Dakika'nın tutmamasıydı. Kurt Seyit ve Şura'nın da Salı olması en doğrusu olacaktır.
Karadayı izlerken derdimi tam anlatamamıştım,yinede beni anlamışsın.:)