evet sen filmdeki meryemi kap ben meryem uzerliyi alıp gidiyommeryemi dalğalandırmak için mahmut olmak vardı bu dünyada)
evet sen filmdeki meryemi kap ben meryem uzerliyi alıp gidiyommeryemi dalğalandırmak için mahmut olmak vardı bu dünyada)
evet sen filmdeki meryemi kap ben meryem uzerliyi alıp gidiyom![]()
.ss de getşimdi al git doğumdan sonra en az bir 3 ay yaklaşmam meryeme) şimdilik bu meryem daha güzl
![]()
😱Birkan Sokullu ya ne olmuş öyle yeni tarzını çok beğendim saçlar harikaEkli dosyayı görüntüle 34083Ekli dosyayı görüntüle 34084Ekli dosyayı görüntüle 34085Ekli dosyayı görüntüle 34086Ekli dosyayı görüntüle 34087Ekli dosyayı görüntüle 34088Ekli dosyayı görüntüle 34089Ekli dosyayı görüntüle 34090Ekli dosyayı görüntüle 34091Ekli dosyayı görüntüle 34092
sizin serra neymiş öyle pozlara bak 😱 @destere @sürgünüm @Forumdash
@Yakamoz-Asi @*YıldırıM* @sokak sanati @Bully @mrt-06
insna kıskanç olur da kıskançlık uğruna -20 derecedeki kente gidip 1 ay kalır mıhahaha erkekler kıskanc olunca birşey olmuyorda biz oluncamı oluyor nekadar zekisiniz siz öyle
![]()
seviyorsa kalır özellikle benim kıvanc gibi popüler bir erkek arkadaşım olucakta dizilerde falan oynayacak asla izin vermem dizi hayatını kapatıcak gelip evde oturup dizimin dibinde hahahinsna kıskanç olur da kıskançlık uğruna -20 derecedeki kente gidip 1 ay kalır mı![]()
sırtından sopayı da eksik etme istersenseviyorsa kalır özellikle benim kıvanc gibi popüler bir erkek arkadaşım olucakta dizilerde falan oynayacak asla izin vermem dizi hayatını kapatıcak gelip evde oturup dizimin dibinde hahah
![]()
hahaha oklavamı eksik etmemsırtından sopayı da eksik etme istersen![]()
Karadayı'da bir efsanenin Turgut Savcı'nın karısıydı,bu dizde daha neyi oynadığını göremedik.Diziyi görelim yorumumuzu yaparız.Ekli dosyayı görüntüle 34338 serra kendini bulmuş bu dizide@Forumdash @Yakamoz-Asi @destere @sürgünüm @ABAY_06
Ekli dosyayı görüntüle 34338 serra kendini bulmuş bu dizide@Forumdash @Yakamoz-Asi @destere @sürgünüm @ABAY_06 @Bully @mrt-06
Karadayı'da bir efsanenin Turgut Savcı'nın karısıydı,bu dizde daha neyi oynadığını göremedik.Diziyi görelim yorumumuzu yaparız.![]()
Bu dizide ayrı bir parlayacak çok yakışacak gibi duruyor rolüne.![]()
kendini toplamış kendini bulsa daha güzel giyinirdi![]()
geziyor tozuyor kadın

Ekli dosyayı görüntüle 34339 geziyor tozuyor kadındestere sana alttaki parlak düşüyor
Ekli dosyayı görüntüle 34340Ekli dosyayı görüntüle 34341Ekli dosyayı görüntüle 34342Ekli dosyayı görüntüle 34343Ekli dosyayı görüntüle 34344
ee işte dizi sadece destere totoşuna hitap etmiyiz diyordizinin başrol kadını niye resimlerde çok az rastlanıyorki ? başrol ama onun haricinde her tür kadın kız gırla![]()