hahaha ayol baştan böyle söylesene bu gayet masum bir şeyy tabi![]()
hep bu şekildeyim siz yanlış anlıyorsunuz
dizide konu istanbula taşınsa muhteşem olacak
hahaha ayol baştan böyle söylesene bu gayet masum bir şeyy tabi![]()
Ekli dosyayı görüntüle 35630sizin seroş kötü kötü bakıyor barones oalrak neyin peşinde acep![]()
Kötü kadın klişesi kırmızı elbisesini de giymiş.Ekli dosyayı görüntüle 35630sizin seroş kötü kötü bakıyor barones oalrak neyin peşinde acep@destere @sürgünüm @ABAY_06 @Bully @Yakamoz-Asi
faroşun etrafındaki parlaklara ne diyorsunbizim seroşun burda havası sönmüş kendininkileri gösteremiyor)
karadayıda daha güzel görünüyordu![]()
faroşun etrafındaki parlaklara ne diyorsun![]()
ben konudaki resimdeki parlakalrı diyorum hepsi faroşla resim çekilmiş baksana sarılan bile var bugün sarılan yarınyetenek olarak kılbıyık yetenekli biridiğerlerinin rolü fazla değil bakalım nolacek
![]()
ben konudaki resimdeki parlakalrı diyorum hepsi faroşla resim çekilmiş baksana sarılan bile var bugün sarılan yarın)))
Her zaman güzeldinereden anladın
@destere ne hissediyonsizin aylin baya güzelleşmiş @yakup09
Ekli dosyayı görüntüle 35638
nereden anladın
@destere ne hissediyonsizin aylin baya güzelleşmiş @yakup09
Ekli dosyayı görüntüle 35638
aşkın gözü kördür denir ona bir kereyenimi keşfettin? farah muhteşemdirher hali güzel ..
bu kısım da @Çiğdem- e hitap eden kısmı dizinin aşkın gözü kördür denir ona bir kereEkli dosyayı görüntüle 35642bu kısım da @Çiğdem- e hitap eden kısmı dizinin
![]()
sen de faroşu seçiyon normaldirçiğdem en soldakini seçer![]()
sen de faroşu seçiyon normaldir![]()
çiğem onu felixten fikrete döndertirben en güzel kızı seçiyorum... çiğdem en güzel oğlanı seçiyor problem onda) oğlan güzel oluncada ortaya felix gibi bişey çıkıyor
![]()
çiğdem en soldakini seçer![]()
hayırrr en soldakını sen al okadar beğendiysen destereçiğem onu felixten fikrete döndertir![]()
normal soldaki lo pc den bakınca solda kalan değilhayırrr en soldakını sen al okadar beğendiysen destere
sende inanma şuna emre![]()
tamam mavi ceketliyi demiyormusun kıvırcık saçlıyınormal soldaki lo pc den bakınca solda kalan değil![]()