Kurt Seyit Ve Şura Dizisine Yeni Senarist!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407293025.jpg

Kurt Seyit Ve Şura'nın yazar ekibine yeni bir isim dahil oldu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın üstlendiği Salı akşamları Star Tv'de ekrana gelen dizi Kurt Seyit Ve Şura'da yapımcı firma reyting kayıplarını önlemek için senaryo ekibine, son olarak Kayıp Şehir dizisinin senarist grubunda yer alan Türk edebiyatının güçlü kalemlerinden Murat Uyurkulak dahil oldu.

Diziye önümüzde ki sezon birçok yeni oyuncu katılacağı haberi ise gelen bilgiler arasında.

Tutmayacak dua değil olmayacak dua o:D
Gerçekten mi :A
Tuymayacak dizi anlamnsa söyledim xd

arka sokakların tekrar bölümlerini reytingte geçemeyen bir diziye daha ne umut bağlıyor star tv anlamıyorum gelecek sezon hiç sansı yok çok iddalı yapımlar geliyor çünkü bu yıl final olması lazımdı okadar emeğe masrafa çok yazık gerçekten 😵

Bu dizide çok değişkliğe gidildi gine aynı gine aynı fazla bişey değişceğini zannetmiyorum

arka sokakların tekrar bölümlerini reytingte geçemeyen bir diziye daha ne umut bağlıyor star tv anlamıyorum gelecek sezon hiç sansı yok çok iddalı yapımlar geliyor çünkü bu yıl final olması lazımdı okadar emeğe masrafa çok yazık gerçekten 😵
@Çiğdem fakat Arka Sokaklar küçümsenecek gibi değil çok iyi oranlar alıyor. [emoji1]

@Çiğdem fakat Arka Sokaklar küçümsenecek gibi değil çok iyi oranlar alıyor. [emoji1]
tamamda 100lerce hergün tekrar bölümlerini geçemiyorsa kurt seyit braksınlar yanı
ikiside 3 ortalama reyting alıyor kurt seyit güncel bir dizi ve arka sokakların tekrarını geçemiyor 🙂

tamamda 100lerce hergün tekrar bölümlerini geçemiyorsa kurt seyit braksınlar yanı
ikiside 3 ortalama reyting alıyor kurt seyit güncel bir dizi ve arka sokakların tekrarını geçemiyor 🙂
Dizi Türk insanına yabancı geldiğinden iyi oranlar alamadı. Haklısın tabi.

arka sokaklar halkın dizisi bir kere 100.tekrarı bile 5 reyting alabilir :X

neyse umarım dizi için iyi olur :X

Şikayet edicem :A Yok yav ne serti.:X Alışkınım ben bu boş laflara.:A Canın tartışmak istiyor galiba ama ben ağına düşmem.:A
Tabi Kayıp Şehir'e haksızlık etmek istemem, hep Kanal D'nin günleriyle oynamasıyla erken final yapmak zorunda kaldı. Ayrıca İlker Kaleli'yi dizide çok tutuyordum bakalım Poyraz Karayel dizisinde başarılı olabilecek mi?:)