nağmı değer klausss
aşk ekmek pastadan iyi reyting alacak demek kiRoman okusam bukadar sıkılmam
@destere nin baş edemeyeceği bir rakipDizi sıkıcı 15-20 dakika baktım ama neredeyse her sahne vakit geçirmek için gibi geldi. Küçük Ağa'ya geçildi bizim evdetik.
Şura yani Farah yine harika o ayrı.
Black Sails'in ilk dört bölümü sıkıntıdan ölecektim,5 ve 6'ıncı bölümde tempo arttı bu dizide de artacaktır.Hemen nereye?Diziyi sonra izlerim benden bu kadar.Acayip bir sıkıldım.
Birkan ve Farah dışında iş yok.
evet Kıvanç'ın 6-7 reytingini alır yukarıda çıkamaz)))aşk ekmek pastadan iyi reyting alacak demek ki
destere nin baş edemeyeceği bir rakip
konu dışına çıkmak gibi olmasın da bs ye iyi dayanmışsın sen ben 3. bölümü izleyemedim bileBlack Sails'in ilk dört bölümü sıkıntıdan ölecektim,5 ve 6'ıncı bölümde tempo arttı bu dizide de artacaktır.Hemen nereye?
kıvanç ın mı o reyting😱evet Kıvanç'ın 6-7 reytingini alır yukarıda çıkamaz)))
bak mesala bu fotodaki morgan bunun morgan olduğunu söylemesem kıvancın annesi bile kıvanc sanar yani
The Originals'de keşfetmiştim bende kendisini.ikiz kardeş gibiler.nağmı değer klausss)))
The Originals'de keşfetmiştim bende kendisini.ikiz kardeş gibiler.
hangi diziye cnm
evet Kıvanç'ın 6-7 reytingini alır yukarıda çıkamaz)))
ne sandın çirkin sarı bir kızın olacağı yok ya)))kıvanç ın mı o reyting😱
Dizi bence gayet güzel gidiyor konu da yeni yeni oturacak arkadaşlar bune aceleniz.özellikle ortam atmosfer çok iyi ben beğendim.
@mrt-06 @sokak sanati
yorumlara bakınca hiç öyle gelmiyorne sandın çirkin sarı bir kızın olacağı yok ya)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?