Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

Evet bizim cnbc-e'de aynısı yapıyor
Ordan şey ettim, fikir yürüttüm

cnbc-e nin avantajı dizileri ABD den alıyor onlarda diziler 6 ay önceden hazırlanmış oluyor ve yayınlanacakları günler net belli bizdeki diziler ise güünü birlik hazırlanıyor, bazen hava muhalefeti yüzünden erteleniyor bazen maç yüzünden bazen trafik yüzünden
)

farahım zeynebim gülüm güllüşahım umarım black sails gibi bir dizi hazırlamış olsun beğenerek izliyoruz ama bir black sails kalitesi beklemiyorum
bizdeki çekilen hiçbir diziden böyle bir kalite beklemiyorum bekleyemiyorum umudumuz yok
)

Yok yok 6 aydan önce hazırlanmıyor(muş) normal kanallardaki dizileri. Kablolulari öyledir. Mesela bu hafta izlediğim dizilerde her yer kardi.(http://www.internethaber.com/abd,-eksi-62-derecede-donuyor-foto-galerisi-30223-p1.htm)

Blacklist 16.bölüm believe 2.bölüm Following 9.bölüm hepsinde kar vardi
Ama yayınlandıklari kanallar normal kanallar

6.bölümde falan istanbul bölümlerine geçecekler açılırsa o zaman açılır yoksa zor
neyse dizinin mbc tanıtımı @destere @*Dream* @ABAY_06 @Forumdash @Bully @HachiKo

MBC işin duygusal kısmına takılmış pek laf yok tanıtımda ;

benim bahsettiğim bir breaking bad bir true dedetective bunların sezonluk çekimleri tamamen bittikten sonra yayınlanıyordu

ya ondan koydum zaten sen titroşu gör titre diye

dikkat ettimde türkçesi arapçası farketmiyor yine en klas sahneler pargalıyla hürremin karşılaştığı sahneler bu ikili mutlaka aynı dizide bir kez daha oynamalı hemde başrolde

duysun sesimizi sayın etkili ve yetkili oğlanlar
)

benim bahsettiğim bir breaking bad bir true dedetective bunların sezonluk çekimleri tamamen bittikten sonra yayınlanıyordu
İşte onlar kablolu yayınlar
CNBC-e bizde nbc-fox-abc gibi kanllarindan birinin dizisini ertesi gün veriyordu ama unuttum hangisiydi
belki starın elinin altında 5-6 bölüm vardir mbc'ye yolamiştir bile

İşte onlar kablolu yayınlar
CNBC-e bizde nbc-fox-abc gibi kanllarindan birinin dizisini ertesi gün veriyordu ama unuttum hangisiydi
belki starın elinin altında 5-6 bölüm vardir mbc'ye yolamiştir bile

şura nın ilk bölümlerinde yedek vardır ona eminim adamlar 4 ay hazırlık ve çekim yaptı ama bir kaç hafta sonra yine birebir çekimler başlayacaktır ilk stok tükenecektir yakında

Dizideki soğukluk tanıtımlara da yansımış bu hafta salı günü atv'de gs'nin kupa maçı varmış total reytingleri yine düşük gelir kurt seyit'in

Diziyi izlemeyi bıraktım. Fatmagül'ün suçu ne? Den beri Ece&Melekle bi türlü uyuşanadım. Kuzey'e göre konusu benim beğenime daha yakın ama soğukluk aynı. Müzikleri de olmamış. Farah ve Kıvanç'a rağmen bıraktım malesef diziyi...